Τα πάνω-κάτω με τα εμβόλια της AstraZeneca – Αποκαλύφτηκε όλη η αλήθεια, δuσάρεστα για όσους τα έκαναν

by Maria Giannoutsou
Τα πάνω-κάτω με τα εμβόλια της AstraZeneca – Αποκαλύφτηκε όλη η αλήθεια, δuσάρεστα για όσους τα έκαναν

Θανατηφόρα εμβόλια AstraZeneca για Covid-19: «Δεν ξέραμε να τα φτιάχνουμε – Δεν ήταν δουλειά μας» – Σκότωναν και «θησαύριζαν»
Η οικονομική διευθύντρια (CFO) της AstraZeneca Αραντχάνα Σαρίν, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της τόνισε ομολόγησε ότι τα εμβόλια κατά του Covid-19 είναι θανατηφόρα αλλά λέει τώρα, με καθυστέρηση τεσσάρων ετών και μετά από χιλιάδες θανάτους ότι «δεν ήταν πραγματικά δική μας δουλειά να ασχοληθούμε με τα εμβόλια Covid»!

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στα εμβόλια του κορωνοϊού, η CFO της εταιρείας δήλωσε πως δεν ήταν δουλειά της εταιρείας να ασχοληθεί με αυτά, αλλά επρόκειτο για μία πανδημία και μία υγειονομική κρίση παγκοσμίων διαστάσεων.

Όπως είπε, «Προμηθεύσαμε εμβόλια κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid περισσότερο επειδή, ξέρετε, ήταν μια κρίση δημόσιας υγείας. Δεν ήταν πραγματικά δική μας δουλειά να ασχοληθούμε με τα εμβόλια Covid».

Τα λεφτά, όμως τα πήραν και αποζημιώσεις ακόμα δεν έχουν δώσει στους νεκρούς, αν και έχουν αρχίσει να υποβάλλονται αγωγές δισεκατομμυρίων κατά της εταιρείας από τους συγγενείς των θυμάτων και τα θύματα που εν τέλει επιβίωσαν!

Συνολικά 2,5 εκατ. δόσεις από το εμβόλιο έκαναν οι Έλληνες πολίτες μετά από εντολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η AstraZeneca σχεδιάζει να αυξήσει τα συνολικά της έσοδα στα 80 δισ. δολάρια έως το 2030, μία άνοδος της τάξης του 75% από 45,8 δισ. δολάρια το 2023 είπε η Σαρίν.

Δείτε όλα όσα είπε:

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της AstraZeneca έχει ιστορικά επικεντρωθεί σε τομείς όπως η ογκολογία και η καρδιαγγειακή υγεία, και αυτό θα παραμείνει η εστίαση της εταιρείας και στο μέλλον, δήλωσε ο Σαρίν.

Τα φάρμακα για τον διαβήτη και τις μεταβολικές ασθένειες θα διαδραματίσουν επίσης ρόλο στην ανάπτυξη της AstraZeneca, ανέφερε.

Η AstraZeneca έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, όταν ανέπτυξε ένα από τα πρώτα εμβόλια κατά της νόσου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Το φάρμακο, γνωστό ως Vaxzevria, θα αποσυρθεί από την αγορά, λόγω των παρενεργειών που οδήγησαν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στον θάνατο ή την αναπηρία.

Προτεινόμενα