Τα ψέματα ως εδώ: Ο λόγος που νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό ο Τάκης Χρυσικάκος παρότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Τάκης Χρυσικάκος: Γι’ αυτό νοσηλεύτηκε με κορονοϊό παρότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Τάκης Χρυσικάκος: Ποιος είναι ο λόγος που ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε παρότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Τάκης Χρυσικάκος: Ο γνωστός ηθοποιός, ποτέ δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη του στην επιστήμη και στις αρχές. Μόλις ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και έφτασε η σειρά του, έσπευσε αμέσως να εμβολιαστεί. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έκανε και τις δύο δόσεις του εμβολίου, νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ιό που ταλανίζει τον πλανήτη. Φυσικά, το γεγονός αποτέλεσε το βούτυρο στο ψωμί των αρνητών των εμβολίων. Δεν έχασαν ευκαιρία, μάλιστα, να πουν πως η περιπέτεια του ηθοποιού είναι η απόδειξη πως τα εμβόλια δεν λειτουργούν και δεν προσφέρουν ανοσία.

Τάκης Χρυσικάκος: Γι’ αυτό νοσηλεύτηκε με κορονοϊό παρότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Η πραγματικότητα του Τάκη Χρυσικάκου, για τον εμβολιασμό και τη νοσηλεία του

Η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Ο κ. Χρυσικάκος με δηλώσεις του σήμερα στο Open εξήγησε ότι λόγω ενός υποκείμενου νοσήματος που είχε ο οργανισμός του δεν δημιούργησε τα απαραίτητα αντισώματα, διευκρινίζοντας ότι αν δεν έκανε το εμβόλιο θα είχε πεθάνει.

«Μπήκα στο νοσοκομείο και κόλλησα και ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Και έμεινα με τον μεγάλο αναπνευστήρα περίπου τρεις εβδομάδες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Το μόνο καλό, ήταν το νοσηλευτικό προσωπικό – ακόμα περισσότερο και από τους γιατρούς. Εκ των υστέρων έμαθα ότι ήμουν ένα βήμα πριν από τη ΜΕΘ. Θέλω να πω το ουσιαστικότερο όλων. Και οι γιατροί, και η καθηγήτρια η δικιά μου στην Αθήνα, μού είπανε το εξής: “Εάν δεν είχες κάνει τα εμβόλια αυτή τη στιγμή δεν θα μιλούσαμε”».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα