Ταξίδι χωρίς μετακίνηση: Η νέα τάση στο Instagram – «Άνθρωποι μπορούν δουν όλο τον κόσμο, χωρίς να φύγουν από το σπίτι τους»

Ταξίδι χωρίς μετακίνηση: Η σελίδα WindowSwap στο Instagram μας εισαγάγει στα ταξίδια εν μέσω πανδημίας

Ταξίδι χωρίς μετακίνηση: Ο τουρισμός είναι ένας από τους κλάδους που πλήγηκαν ανεπανόρθωτα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τα ταξίδια είναι πλέον πολυτέλεια, μιας και όλοι μας φοβόμαστε λίγο πολύ να ταξιδέψουμε στην προκειμένη φάση. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί και να σκαρφιστούμε άλλους τρόπους να ταξιδέψουμε.

Αυτό έκανε ένα ζευγάρι που κατοικεί μόνιμα στη Σιγκαπούρη. Οι Σονάλι Ραντζίτ και Βαϊσνάφ Μπαλασουμπραμανιάμ, δημιούργησαν ένα λογαρισμό στο Instagram, το λεγόμενο WindowSwap. Η ιδέα είναι να ζητούν από αγνώστους να τους στέλνουν φωτογραφίες ή βίντεο με αυτά που βλέπουν έξω από το παράθυρό τους, προκειμένου να τα ανεβάσουν στην ιστοσελίδα τους.

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες ο λογαριασμός τους μετράει 29 χιλιάδες ακόλουθους και έχει γίνει ανάρπαστη. Σύμφωνα με το ζευγάρι, «Μέχρι να μπορέσουμε να εξερευνήσουμε τον κόσμο μας ξανά, υποθέτω ότι αυτός είναι ένας τρόπος να ταξιδεύουμε χωρίς να μετακινούμαστε». Ακόμα πρόσθεσαν «Ναι, η επιθυμία για τα ταξίδια είναι ένα μεγάλο κομμάτι του, αλλά φαίνεται πως ο κόσμος το χρησιμοποιεί και για να χαλαρώσουν την ώρα της δουλειάς. Πολλοί λένε ότι χρησιμοποιούν το WindowSwap ως δεύτερη οθόνη την ώρα της δουλειάς. Για να ηρεμούν και να επικεντρωθούν στο έργο τους».

Ταξίδι χωρίς μετακίνηση: Η νέα τάση στο Instagram εν μέσω πανδημίας

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της νέας τάσης των ταξιδιών χωρίς μετακίνσηη εν μέσω πανδημίας

View this post on Instagram

A post shared by window-swap.com (@windowswap)

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν