Ταξίδι στο Ντουμπάϊ: Δεν μπαίνει κανείς στο Εμιράτο χωρίς εισιτήριο επιστροφής

Ταξίδι στο Ντουμπάϊ: Το Εμιράτο δεν θα επιτρέψει την είσοδο σε κανέναν ταξιδιώτη χωρίς εισιτήριο επιστροφής

Ταξίδι στο Ντουμπάϊ: Μία νέα ταξιδιωτική οδηγία γνωστοποίησε πρόσφατα η κυβέρνηση του Ντουμπάϊ. Πιο συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν ταξιδιώτη η είσοδος στο Εμιράτο χωρίς να έχει επιβεβαιωμένο εισιτήριο επιστροφής. Αυτή η ταξιδιωτική οδηγία τίθεται σε εφαρμογή με σκοπό την προσπάθεια περιορισμού του κορονοϊού στην περιοχή.

Ταξίδι στο Ντουμπάϊ: Δεν μπαίνει κανείς χωρίς εισιτήριο επιστροφής

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η εγκύκλιος για τους ταξιδιώτες που θα επισκέπτονται το Ντουμπάϊ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο: «Επιβάτες με επίσκεψη και τουριστικές βίζες που φτάνουν στο Ντουμπάι χωρίς εισιτήριο επιστροφής δεν θα επιτρέπονται. Είναι αποκλειστική ευθύνη της αεροπορικής εταιρείας να κανονίσει και να καλύψει το κόστος ενός εισιτηρίου/πτήσης και να επιστρέψει τον επιβάτη της στη χώρα προέλευσης».

Μέχρι στιγμής, η απαγόρευση εγκλώβισε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι περισσότερους από 300 επιβάτες από την Ινδία, το Νεπάλ, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Μεταξύ αυτών, οι 200 επιβάτες ήταν από την Ινδία. Οι αρχές της Ινδίας και του Πακιστάν ενημέρωσαν ότι οι επιβάτες επέστρεψαν με ασφάλεια στις χώρες καταγωγής τους.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν