Τελειώνει το θρίλερ στην Πάτρα- Η υπόθεση δέθηκε: Έρχονται συλλήψεις μέχρι την Τετάρτη

by Τόνια Τζαφέρη

Yπόθεση Πάτρας: Οι αρχές ψάχνουν για αποδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Το παζλ προσπαθούν να συνδέσουν οι αρχές και να βρουν ακλόνητες αποδείξεις, οι οποίες θα δώσουν απαντήσεις στην υπόθεση που τόσο καιρό απασχολεί την χώρα, σχετικά με το τι απέγινε στα τρία κορίτσια που βρήκαν θάνατο στην Πάτρα.

Τελειώνει το θρίλερ στην Πάτρα- Η υπόθεση δέθηκε: Έρχονται συλλήψεις μέχρι την Τετάρτη

Οι Αρχές προσπαθούν εδώ και καιρό να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και να απαντήσουν στο γιατί τα τρία κοριτσάκια έφυγαν από τη ζωή. Η αστυνομία  έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο όμως προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. Ωστόσο η πληροφορία θέλει την Τετάρτη ώς την ημέρα που θα δούμε τις πρώτες συλλήψεις για την υπόθεση που έχει ταράξει όλο το Πανελλήνιο.

Τελειώνει το θρίλερ στην Πάτρα- Η υπόθεση δέθηκε: Έρχονται συλλήψεις μέχρι την Τετάρτη

  • Οι περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας,  συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και ερευνάται και εάν ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε αυτό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα και -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη- έχουν βρεθεί ουσίες στον οργανισμό του παιδιού.

Τι άλλο ερευνάται στην υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Διερευνάται όμως εάν αυτές οι ουσίες, ταιριάζουν και ποσοτικά με την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε το 9χρονο κοριτσάκι. Για την υπόθεση μίλησε στο MEGA και η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, τονίζοντας ότι «Εάν βρεθεί ότι έχει χορηγηθεί υπερβολική δόση φαρμάκων ή ένδειξη βαρέων μετάλλων τότε πρόκειται για εγκληματική ενέργεια».

Έχει καταλήξει η αστυνομία σε ένα συμπέρασμα, προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. Η αστυνομία ξέρει. Πέραν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα εξεταστούν και οι καταθέσεις των μαρτύρων, όπως και η μαρτυρία της εργαζόμενης του νοσοκομείου.

Τελειώνει το θρίλερ στην Πάτρα- Η υπόθεση δέθηκε: Έρχονται συλλήψεις μέχρι την Τετάρτη

«Το πόρισμα του ιατροδικαστή, είναι ένα από τα στοιχεία που μπορεί να στηριχθεί ο Εισαγγελέας για να ασκηθεί ποινική δίωξη, εφόσον, αποδειχθεί ασφυκτικός βίαιος θάνατος, αποστέρηση οξυγόνου. Σε συνάρτηση και σε σχέση με τις μαρτυρικές καταθέσεις που δείχνουν ότι κάποιος είναι ύποπτος να έχει διαπράξει ένα έγκλημα, ο Εισαγγελέας θα καταλήξει στο άτομο που θα ασκήσει την δίωξη», συμπλήρωσε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά. «Για την 9χρονη Τζωρτζίνα, οι γιατροί δεν έχουν υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου», κατέληξε.

πηγή: tilestwra

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo