Τέμπη: «Αθάνατοı» και «Καραμανλή στη φυλακή» φώναξαν οι σuγγενείς των θυμάτων – Λύγıσε ο ιερέας στο μνnμόσυνο

Στο μνημόσυνο που τελέστηκε η φωνή του ιερέα που διαβάζε τα ονόματα των 57 νεκρών λύγισε
Ένα τεράστιο πανό, όπου πάνω του είναι οι φωτογραφίες των 57 νεκρών και γράφει «Εγκλημα στα Τέμπη», στεφάνια, λουλούδια, φωτογραφίες, κεράκια και την υπόσχεση ότι «το εγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί» συγγενείς και φίλοι των νεκρών με δάκρυα στα μάτια βρέθηκαν στο σημείο, όπου ακριβώς έναν χρόνο πριν κόπηκε μέσα στα βαγόνια του Intercity 62 το νήμα της ζωης των αγαπημένων προσώπων τους.

Στο μνημόσυνο που τελέστηκε η φωνή του ιερέα που διαβάζε τα ονόματα των 57 νεκρών λύγισε πολλές φορές ενώ στο τέλος όλοι οι συγγενείς φώναξαν με τη δύναμη της ψυχής τους «Αθάνατοι» αλλά και «Καραμανλή στη φuλακή»

Αμέσως μετά μίλησαν γονείς αδικοχαμένων παιδιών. Οπως η μητέρα της Φραντζέσκας Μπέζα που ζήτησε συγγνώμη από το παιδί της που την έφερε σε αυτόν τον κόσμο. «Με έκανες πάντα περήφανη, συγγνώμη που δεν μπορεσα να σε σώσω», είπε χαρακτηριστικά.

«Μάρθη μου γλυκιά γιατί να ζω εγώ κι όχι εσύ;», αναρωτήθηκε ο πατέρας της Μαρθης Ψαροπούλου που τόνισε ότι «έχασαν όλες τις στιγμές και τις αγκαλιές», που θα έκαναν με το παιδί τους όπως και οι άλλοι με τα άλλα παιδιά.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλιας Δ. Κουρετας υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα, λέγοντας ότι στο σημείο θα στηθεί ένα μνημείο όπως αρμόζει στους 57 αδικοχαμένους ενώ και ο πρόεδρος του ΔΣΑ ανέφερε ότι «στεκόμαστε στο πλευρό σας για να αποδοθεί Δικαιοσύνη». Η φράση Δικαιοσύνη ακούστηκε πολλες φορές κατά τις ομιλίες ενώ στο στόχαστρο των συγγενών βρεθηκε ο πρώην υπουργός Υποδομώνν, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται