Τέρμα τα ψέματα – Η Λινού είπε αυτό που όλοι σκέφτηκαν για τους νεκρούς από κορωνοϊό

Καθηγήτρια Λινού: Είπε αυτό που όλοι σκέφτηκαν για τους νεκρούς από κορωνοϊό

Καθηγήτρια Λινού: Μίλησε για αυτό που φοβόμασταν – Κινδυνεύουν και οι νέοι με θάνατο από κορωνοϊό

Καθηγήτρια Λινού: Σοβαρό ζήτημα, με τα ποσοστά εμβολιασμού αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, το ποσοστό των εμβολιασμών βρίσκεται πολύ μακριά από τον στόχο που είχε θέσει η κυβέρνηση. Αναπόφευκτο αποτέλεσμα της κατάστασης, είναι οι ελπίδες για ανοσία της αγέλης, να απομακρύνονται όλο και περισσότερο.

Η αίσθηση που κυριαρχεί είναι ότι τα άτομα νεότερης ηλικίας δεν κινδυνεύουν από το κορωνοϊό λόγω των χαμηλών ποσοστό θανάτων σε αυτές τις ηλικίες. Ωστόσο η Αθηνά Λινού προειδοποιεί, ότι χωρίς το εμβόλιο κινδυνεύουν να πεθάνουν και νέοι άνθρωποι.

Καθηγήτρια Λινού: Είπε αυτό που όλοι σκέφτηκαν για τους νεκρούς από κορωνοϊό

Οι δηλώσεις τις καθηγήτριας Λίνου για τον κορωνοϊό και τους νέους

«Ναι μεν ο θάνατος στους ηλικιωμένους είναι πιο συχνός, αλλά και αρκετοί από τους νέους που θα νοσήσουν, θα έχουμε και εκεί θανάτους. Και δεν θα είναι αναγκαστικά θάνατοι μεταξύ ατόμων με υποκείμενο νόσημα. Αν μια κοπέλα νοσήσει ενώ είναι έγκυος, έχει τριπλάσια πιθανότητα να χάσει τη ζωή της, αν δεν ήταν έγκυος. Για αυτό πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι» σημείωσε, η καθηγήτρια στην τηλεόραση του Mega.

Ανέφερε μάλιστα ότι το 75% των ανεμβολίαστων είναι νεότεροι άνθρωποι.

«Αυξάνονται τα κρούσματα. Έχουμε μεγάλος μέρος του πληθυσμού ανεμβολίαστου. Γι’ αυτό θα δούμε διασωληνώσεις και ίσως χάσουμε και κάποιους ανθρώπους. Ενώ οι εμβολιασμένοι νοσούν μεν, αλλά πολύ ελαφρά. Παλεύουμε σε δύο μέτωπα. Οι εμβολιασμένοι για να μειώσουμε τους φόβους των ανεμβολίαστων και να τους ενθαρρύνουμε να εμβολιαστούν και να τηρούμε όλοι τα μέτρα προστασίας. Εχθρός δεν είναι οι αρνητές, είναι ο ιός» υπογράμμισε η κ. Λινού

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα