Τεστ κορονοϊού: Αρνητικά όλα τα τεστ που διεξήχθησαν από τον ΕΟΔΥ σε Άνδρο και Ρόδο

by i-diakopes.gr

Τεστ κορονοϊού: Δείτε τι ισχύει σε άλλες περιοχές που βρέθηκαν κλιμάκια του ΕΟΔΥ για τεστ

Τεστ κορονοϊού: Θετικά κρούσματα covid-19 βρέθηκαν σε Ξάνθη, Δράμα, Λάρισα και Τρίκαλα. Κατά τους ελέγχους του ΕΟΔΥ, ενώ αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα ελέγχων που έγιναν σε Άνδρο και Ρόδο. Ειδικότερα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Τεστ κορονοϊού: Αρνητικά όλα τα τεστ που έγιναν σε Άνδρο και Ρόδο

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές και τα αποτελέσματα των τεστ που διεξήχθησαν από τον ΕΟΔΥ

Αυτές είναι αναλυτικά οι περιοχές στις οποίες κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν τεστ και αυτά είναι τα αποτελέσματά τους:

Ξάνθη: Συνολικά, έγιναν 258 έλεγχοι και βρέθηκαν 30 θετικά κρούσματα SARS-CoV-2 (11,6%). Πρόκειται για 15 άνδρες και 15 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 44 έτη.

Δράμα: Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 167 έλεγχοι και βρέθηκαν 33 κρούσματα (19,7%).

Λάρισα: Drive through δειγματοληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου. Διενεργήθηκαν 187 έλεγχοι και ανευρέθηκαν 9 κρούσματα (4,8%). Πρόκειται για 3 άνδρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

Ανδρος: Έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενεργήθηκε στο Μπατσί. Εξετάστηκαν 58 πολίτες, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Ρόδος: Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην Κρεμαστή Ρόδου, στη Λ. Ηρακλειδών. Διενεργήθηκαν 24 έλεγχοι τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Τρίκαλα: Συνολικά έγιναν 150 rapid test, 12 εκ των οποίων ήταν θετικά (8%). Πρόκειται για 3 άνδρες και 9 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 52 έτη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα