«Θα είχε τραγικό τέλος»: Σάλος με την δήλωση της Λίτσας Πατέρα για τη νεκρή Καρολάιν

Καρολάιν Κράουτς: Σάλο με την δήλωση της Λίτσας Πατέρα

Καρολάιν Κράουτς: Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για την δολοφονία της Καρολάιν

Καρολάιν Κράουτς: Η γνωστή αστρολόγος του ΑΝΤ1, μίλησε στο περιοδικό youweekly και τη δημοσιογράφο Τζώρτζια Συρίχα. Μάλιστα αναφέρθηκε στο στυγερό έγκλημα των Γλυκών Νερών και στη δολοφονία της Κάρολαιν, από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα, προχώρησε σε ανάλυση του αστρολογικού χάρτη της άτυχης 20χρονης κάνοντας δηλώσεις για την πορεία που θα είχε στη ζωή της. Συγκεκριμένα, η ίδια υποστήριξε πως η Κάρολαϊν «θα είχε τραγικό τέλος σε όποιο μέρος του κόσμου και να βρισκόταν»

Καρολάιν Κράουτς: Σάλο με την δήλωση της Λίτσας Πατέρα

Όσα είπε η Λίτσα Πατέρα για την άτυχη Καρολάιν

«Eίδα τον χάρτη της Κάρολαϊν όπως είδα και τον χάρτη του πιλότου. Και θέλω να σου πω το εξής. Κοιτάζοντας τον χάρτη της, παρατήρησα ότι η Κάρολαϊν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, την ίδια κατάληξη θα είχε. Η Αφροδίτη της ήταν πολύ ‘χτυπημένη’. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος», ανέφερε η αστρολόγος κάνοντας μία μάλλον άστοχη δήλωση σε μία περίοδο που ακόμα η υπόθεση είναι ανοιχτή και ο πόνος των συγγενών της 20χρονης τεράστιος.

Να σημειωθεί, πως ο μοναδικός που αντέδρασε για όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not», η οποία αναπαρήγαγε το θέμα, ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που θεώρησε πως είναι απαράδεκτο να συνδέουμε μία γυναικοκτονία με αστρολογικούς χάρτες.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo