«Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει»: Αποκαλύψεις πέρα από κάθε φαντασία για τα Γλυκά Νερά

«Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει»: Αποκαλύψεις πέρα από κάθε φαντασία για τα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Απειλές δέχτηκε η Ελένη Μυλωνοπούλου, μετά τον θάνατο της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Στοιχεία που σοκάρουν για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, είναι το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο. Η Ελένη Μυλωνοπούλου, άκουσε και κατάλαβε πολλά. Όπως αποδεικνύεται πλέον, από την πρώτη στιγμή βρισκόταν σε πλήρη συνεννόηση με τις αρχές προκειμένου να μην υποπτευθεί κάτι ο πιλότος.

Όπως αποκάλυψε το Star στην κατάθεσή της στην αστυνομία, η σύμβουλος φέρεται να υποστήριξε ότι μετά το έγκλημα, της τηλεφώνησε ένας κοινός γνωστός της με τον πιλότο, ο οποίος τη ρώτησε αν την είχαν καλέσει οι Αρχές. Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος της είπε με νόημα ότι αυτή είναι η μόνη που μπορεί να υπερασπιστεί τον 33χρονο. Μόνο εκείνη, ήξερε τη σχέση του ζευγαριού.

Τηλεφώνημα όμως δέχτηκε και απ’ τον ίδιο τον πιλότο, όταν το όνομά της είδε το φως της δημοσιότητας. Ο Αναγνωστόπουλος την πήρε για να τη ρωτήσει αν την κάλεσε η αστυνομία. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ περίπου στις 23 Μαΐου, η γυναίκα φέρεται να δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από άγνωστο αριθμό με τη φωνή να της λέει. «Θα σε σκοτώσω. Έχεις τελειώσει. Έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει». Απειλές φέρεται να δέχτηκε και συνεργάτης από το γραφείο της.

«Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει»: Αποκαλύψεις πέρα από κάθε φαντασία για τα Γλυκά Νερά

Ποια ήταν η αντίδραση της Ελένης Μυλωνοπούλου μετά τις απειλές για το έγκλημα των Γλυκών Νερών

Συνέχισε να κρατά φιλική στάση απέναντι στον πιλότο για να μην υποπτευθεί ότι μιλάει με τις Αρχές. Μάλιστα μετά την κηδεία της Καρολάιν δέχτηκε και νέα κλήση από τον Αναγνωστόπουλο. Αυτή τη φορά της τηλεφώνησε με σκοπό να κανονίσουν μια συνεδρία για να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη του. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η σύμβουλος, ο πιλότος δεν είπε ούτε μια φορά το όνομα της Καρολάιν.

Την ίδια ώρα, ακόμα μία κατάθεση -γειτόνισσας του ζευγαριού αυτή τη φορά- ακυρώνει κάθε ισχυρισμό του πιλότου περί καβγά του με την 20χρονη.

Προτεινόμενα