«Θα τα καταφέρουμε»: Καθηλώνει ο σύζυγος της 26χρονης που ακρωτηριάστηκε το χέρι της στη μηχανή του κιμά

Ηράκλειο: Οι πρώτες δηλώσεις του σύζυγου της άτυχης 26χρονης

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχασε το χέρι της η γυναίκα που εργαζόταν σε κρεοπωλείο και εγκλώβισε το χέρι της σε μηχανή κιμά. Ο σύζυγος της 26χρονης γυναίκας μιλάει για πρώτη φόρα για το τραγικό ατύχημα και συγκινεί.

«Eγώ ήμουν στη δουλειά και με πήρανε και πήγα εκεί κι ήτανε στη μηχανή μέσα το χέρι της. Κόψανε τη μηχανή, αλλά δεν μπορούσανε να βγάλουνε τη χέρα και πήρανε τη μηχανή στο νοσοκομείο. Έχει ακρωτηριαστεί το χέρι της, το έχει χάσει, αυτό μου είπαν οι γιατροί επειδή δεν μ’ αφήνουνε να μπω μέσα» είπε ο σύζυγος της 27χρονης, Μιχάλης Δασκαλάκης, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μαρία Αλεβιζοπούλου.

Στο σπίτι την περιμένουν τρία παιδάκια ηλικίας 11 , 8 και 2 ετών. «Έχουμε τρία μικρά παιδιά, αλλά θα τα καταφέρουμε. Φτάνει που σώθηκε η Αναστασία μου», πρόσθεσε.

Ηράκλειο: Συγκινεί ο σύζυγος της 26χρονης

«Εντάξει, καλά είναι, όπως το πάρει κανείς, ένα κομμάτι από το σώμα της έχει φύγει, εντάξει πώς να το πάρει; Εγώ δεν φοβάμαι. Μπορώ εγώ να τα κάνω όλα, θα ζοριστούμε λίγο, αλλά εντάξει θα περάσει. Εμείς είμαστε με τη γυναίκα μου μαζί από 14 χρονών, την έχω πάρει κι είμαι τώρα 30 χρόνων».

Το χρονικό

«Χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ μαζί με το ΕΚΑΒ να μεταφερθεί επειγόντως στο ΠΑΓΝΗ ώστε να απεγκλωβιστεί το χέρι» δήλωσε ο γ.γ Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Νεκτάριος Μωυσάκης.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Τζανάκης, καθηγητής πνευμονολογίας και διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΠΑΓΝΗ σημείωσε ότι έχει αποφευχθεί οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή κίνδυνος της ζωής της. «Φυσικά η ολοκλήρωση της φροντίδας της θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε με το μικρότερο βαθμό αναπηρίας, για αυτή την εξαιρετικά επώδυνη κατάσταση» είπε.

Related posts

Σήμερα η Παναγία κλαίει για τον 23χρονο Γιάννη και την 26χρονη Μαρίνα

Ο λόγος που σήμερα είναι η μοναδική μέρα που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι και γυρνάει ανάποδα το όπλο

Δάκρυα χαράς οι καταναλωτές: Auτός είναι ο κολοσσός με τα σούπερ μάρκετ που ξαναζωντανεύει στην Ελλάδα