«Θέλω δικαίωση»: Λύγισε η μητέρα της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Λάρισα

by Εύα Ζαχαριάδη

Λάρισα: Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας της 35χρονης

Δάκρυα συγκίνησης προκαλεί η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας της 35χρονης που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό σύντροφο της. Η άτυχη 35χρονη είχε βρεθεί νεκρή μετά από μια εβδομάδα στο υπόγειο δωμάτιο που έμενε. Ο 27χρονος Πακιστανός ακόμα αναζητείται.

Η ίδια είχε αναλάβει να μεγαλώνει τα παιδιά της κόρης της, 12 και 7 ετών, καθώς είχε αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από την 35χρονη, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, όπως τόνισε. «Τα μεγαλώνω από μωρά παιδιά. Θέλω να έχω δύναμη και να είμαι καλά, για να είναι καλά κι αυτά τα παιδιά», είπε η μητέρα της 35χρονης στο Star.

«Θέλω δικαίωση»: Λύγισε η μητέρα της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Λάρισα

«Τα παιδιά δεν ξέρουν ακόμη πώς πέθανε η μητέρα τους. Θα πάμε σε παιδοψυχολόγο και θα το μάθουν σιγά-σιγά. Με καίει μέσα μου ο τρόπος που έφυγε. Δε θέλω να μάθουν τα παιδιά για το έγκλημα αυτό. Είναι άλλο να πιστεύουν ότι ήταν άρρωστη και πέθανε και θα τους προσέχει από ψηλά κι άλλο ότι τη σκότωσαν. Είναι πολύ σκληρό», είπε.

Λάρισα: Η μητέρα της 35χρονης για την κακοποίηση της κόρης της πριν την δολοφονία

Η μητέρα της 35χρονης δεν έκρυψε και την αντίθεσή της στη σχέση της κόρης της με τον 27χρονο Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της και αναζητείται από τις Aρχές: «Της είχα πει ότι δεν ενέκρινα τη σχέση της και ότι θα ήταν καλύτερα να χωρίσει. Θύμωσε και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Μου τηλεφώνησε κι ο ίδιος και μου είπε ότι την αγαπάει, όμως λίγες μέρες μετά η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και κλαίγοντας μου είπε ότι την είχε χτυπήσει. Έτρεξα στην αστυνομία κι έκανα μήνυση. Πίστευα ότι θα τον εγκατέλειπε, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο».

Θεωρεί, μάλιστα, ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε οργανώσει τη δολοφονία της κόρης του γιατί γνώριζε ότι θα τον εγκατέλειπε, καθώς δεν άντεχε άλλο την κακοποίηση. «Θέλω να τον βρουν και να δικαστεί για τη δολοφονία της κόρης μου. Θέλω δικαίωση», είπε συγκινημένη.

Η σορός της 35χρονης είχε βρεθεί τυλιγμένη με ένα πάπλωμα, πάνω σε ένα στρώμα, σε ένα υπόγειο δωμάτιο, όπου επικρατούσαν άθλιες συνθήκες.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν