Θεσσαλία: Πρόστιμα και συλλήψεις σε Φάρσαλα και Βόλο – Πιάστηκαν να παίζουν πρέφα και πόκερ

Θεσσαλία: Πρόστιμα και συλλήψεις σε Φάρσαλα και Βόλο – Πιάστηκαν να παίζουν πρέφα και πόκερ

Θεσσαλία: Ακόμα μία φορά που παραβιάστηκε η καραντίνα για χάρη των τυχερών παιγνίων

Θεσσαλία: Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά σπασίματος της καραντίνας και δη για το παίξιμο τυχερών παιχνιδιών. Αυτή τη φορά κόπηκαν πρόστιμα και πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις σε δύο περιοχές της Θεσσαλίας, στο Βόλο και στα Φάρσαλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στα Φάρσαλα εντοπίστηκαν οκτώ άτομα τα οποία έπαιζαν πόκερ. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας, εντόπισαν οκτώ άτομα να παίζουν πόκερ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δε φορούσε κανένας από τους θαμώνες μάσκα και φυσικά δεν τηρούνταν οι απαραίτητες αποστάσεις.

Όλοι οι συμμετέχοντες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Συνελήφθησαν τόσο για παραβίαση της νομοθεσίας περί τυχερών παιγνίων. Όσο και για παραβίαση των μέτρων για την προστασία από την πανδημία. Στη διάρκεια του ελέχγου, εντοπίστηκαν επίσης τρεις τράπουλες, 8.705 ευρώ και πολλές μάρκες.

Θεσσαλία: Πρόστιμα και συλλήψεις σε Φάρσαλα και Βόλο – Πιάστηκαν να παίζουν πρέφα και πόκερ

Εκτός από το περιστατικό στα Φάρσαλα, παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα και στο Βόλο Θεσσαλίας

Αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα και στο Βόλο. Αστυνομικοί της ασφάλειας και της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν εννέα άτομα στο εσωτερικό καφενείου να παίζουν πρέφα. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου είναι ένας άνδρας 64 ετών, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είναι ηλικιών 30, 28, 39, 54, 40, 50, 48 και 47.

Στον 64χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ, ενώ σε κάθε έναν από τους συμμετέχοντες πρόστιμο 300 ευρώ. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Προτεινόμενα