Θεσσαλονίκη Aegean: Πιλότος σταμάτησε στην απογείωση και «κατέβασε» επιβάτη που έβριζε τις αεροσυνοδούς για τον κόσμο

by Αντώνης Βαλμάς

Θεσσαλονίκη Aegean: Φρέναρε το αεροπλάνο κατά την απογείωση για να κατεβάσει επιβάτη

Θεσσαλονίκη Aegean: Ένας επιβάτης σε πτήση της Aegean από Θεσσαλονίκη για Αθήνα άρχισε να ωρύεται διαμαρτυρόμενος για τον μεγάλο αριθμό των επιβατών στην καμπίνα, ζήτησε σε έξαλλη κατάσταση να κατέβει από το αεροπλάνο και ο πιλότος… φρέναρε στην απογείωση και τον κατέβασε!

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου (19/9), σε πτήση της Aegean για Αθήνα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους ένας επιβάτης άρχισε να ωρύεται διαμαρτυρόμενος για τον μεγάλο αριθμό των επιβατών και απευθυνόμενος προς τις αεροσυνοδούς, τις οποίες και έβρισε, έλεγε ότι η πρακτική της εταιρείας είναι ανεπίτρεπτη και ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Covid-19.

Θεσσαλονίκη Aegean: Πιλότος σταμάτησε «κατέβασε» επιβάτη που έβριζε

Λεπτομέρειες για τον επιβάτης της Θεσσαλονίκης στο αεροπλάνο της Aegean

«Ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης και φώναζε να σταματήσει το αεροπλάνο, γιατί είναι γεμάτο από κόσμο. Ανέφερε κάτι και για υποχρεωτικά φίλτρα Covid. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και οι αεροσυνοδοί», δήλωσε επιβάτης της πτήσης.

Τελικά, ο επιβάτης δεν σταμάτησε να φωνάζει και ο πιλότος αναγκάστηκε να φρενάρει στην απογείωση, ενημερώνοντας ότι το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο, για να αποβιβαστεί ο κύριος που το επιθυμεί. 

Μετά την αποβίβασή του, ακολούθησε τυπικός έλεγχος στους χώρους του αεροσκάφους και η απογείωση έγινε, τελικά, με καθυστέρηση μισής ώρας.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν