Θεσσαλονίκη άστεγος: Σοκ με 54χρονο άστεγο που βρέθηκε νεκρός σε κτίριο κοντά στο ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη άστεγος: Ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια και στο κρύο

Θεσσαλονίκη άστεγος: Σοκ έχει προκληθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένας 54χρονος άστεγος ο οποίος διέμενε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο που ανήκει στο ΑΠΘ. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες στο ίδιο κτίριο στην οδό Αγίου Δημητρίου, διέμενε στο ίδιο κατάλυμα ένας ακόμα άστεγος.

Ο άνδρας κατέληξε πρόσφατα πιθανώς από φυσικά αίτια και από το κρύο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ενώ θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Θεσσαλονίκη άστεγος: Νεκρός 54χρονος άστεγος σε κτίριο κοντά στο ΑΠΘ

Φωτογραφία και βίντεο από GRTimes.

Πέρα από τον θάνατο του άστεγου στη Θεσσαλονίκη, στα τέσσερα ανέρχονται τα θύματα της κακοκαιρίας «Μήδεια»

Σοκ έχει προκληθεί στην Εύβοια με τον τρίτο κατά σειρά νεκρό στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τελευταίος θάνατος αφορά σε έναν ηλικιωμένο άνδρα 71 ετών ο οποίος είχε πάει στο δάσος κοντά στις Κεχριές να κόψει ένα δέντρο. Το δέντρο είχε λυγίσει από τα χιόνια και ήθελε να το κόψει. Ωστόσο, το δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε τον άτυχο άνδρα.

Τα υπόλοιπα δύο θύματα της κακοκαιρίας στην Εύβοια είναι δύο επίσης ηλικιωμένοι, 73 και 80 ετών αντίστοιχα. Και οι δύο αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα και έκαναν χρήση μπουκάλας οξυγόνου. Ωστόσο, εξαιτίας διακοπής ρεύματος κατέληξαν. Τέλος, και στην Κρήτη υπήρξε τραγωδία με το θάνατο ενός 56χρονου κτηνοτρόφου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo