Θεσσαλονίκη εκκλησίες: Κλείσιμο των Ναών – Όλα τα μέτρα που μπαίνουν στη ζωή των κατοίκων

Θεσσαλονίκη εκκλησίες: Ποια μέτρα θα ισχύουν από αύριο

Θεσσαλονίκη εκκλησίες: Θεσσαλονίκη και Σέρρες μπαίνουν σε τοπικό lockdown. Αναλυτικά τα μέτρα τα οποία θα επιβληθούν στις δύο περιοχές λόγω της μεγάλης έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Τοπικό lockdown θα επιβληθεί από αύριο, Τρίτη, στην Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στις δύο περιοχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιο Πέτσα, το lockdown ορίζει πως θα παραμείνουν κλειστές και οι εκκλησίες. Το μέτρο αυτό εντάσσεται στις δέσμες των μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας του νέου ιού.

Σε lockdown η περιφέρεια της Θεσσαλονίκης – κλείσιμο των εκκλησιών

Ειδικότερα όσα θα ισχύσουν από αύριο στις δύο Περιφερειακές Ενότητες:

Από τις 6 το πρωί, αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και για τις επόμενες 14 ημέρες η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες μπαίνουν σε τοπικό lockdown.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν ανοικτά. Με όλα τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από την έναρξη του σχολικού έτους.

Επιστρέφει η ανάγκη αποστολής SMS για όλες τις μετακινήσεις

Ειδικά για το διάστημα από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί της επομένης ημέρας, επιτρέπονται οι μετακινήσεις μόνο για λόγους εργασίας και υγείας.

Απαγόρευση από αύριο των εσωτερικών και διεθνών πτήσεων για μη ουσιώδεις λόγους από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Απαγόρευση μετακινήσεων εκτός νομού.

Related posts

Aυτό είναι το φαγητό που «θέρισε» 60 μαθητές με τροφική δηλητηρίαση στη Λαμία

Έκτακτο επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ έως 500 ευρώ: Πότε θα καταβληθεί

Τραγωδία στο Διδυμότειχο: Νεκρό βρέφος 4 μηνών, το βρήκε με αφρούς η μάνα του – Τι ισχυρίζεται η μητέρα