Θεσσαλονίκη: Εργαζόμενος του δήμου βρήκε τσάντα με 1.000 ευρώ και την παρέδωσε στην κάτοχό της

Θεσσαλονίκη: Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τον συνεχάρη για την πράξη του

Θεσσαλονίκη: Μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ βρήκε υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Τάσος, εργαζόμενος στην καθαριότητα στην ώρα εργασίας του βρήκε μία τσάντα η οποία περιείχε 1.000 ευρώ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, επικοινώνησε με τον επόπτη του ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες να παραδοθεί στην κάτοχό της. Κάτοχος ήταν μία γυναίκα όπως φάνηκε από προσωπικά έγγραφα που βρίσκονταν μέσα στην τσάντα.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο οποίος και συνεχάρη τον εργαζόμενο για την πράξη του. Το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ δεν είναι καθόλου αμελητέο στις μέρες μας. Όπως επίσης δεν είναι δεδομένο ότι όλοι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο, όταν βρίσκουν χρήματα στο δρόμο.

Θεσσαλονίκη: Εργαζόμενος του δήμου παρέδωσε τσάντα με 1.000 ευρώ

Αυτή είναι η ανάρτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για την καλή πράξη του εργαζομένου του

Ο κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας πραγματοποίησε την εξής ανάρτηση στο Facebook «Ο Τάσος εργάζεται στον τομέα καθαριότητας του δήμου μας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Πριν από λίγες ημέρες βρήκε εν ώρα εργασίας μία τσάντα με περίπου 1.000 ευρώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη μαζί με τον επόπτη του, τον Μπάμπη, εντόπισαν την ιδιοκτήτρια και της επέστρεψαν τα χρήματα. Αναστάσιε, Χαράλαμπε, σας ευχαριστούμε. Μας κάνατε όλους πολύ περήφανους!».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα