Θεσσαλονίκη φρίκη: Ανήλικα παιδιά 12 και 14 ετών σκότωσαν 86χρονο άνδρα για μόλις 200 ευρώ

Θεσσαλονίκη φρίκη: Ο ηλικιωμένος έπεσε θύμα ληστείας από τους ανήλικους και βρήκε φρικτό θάνατο

Θεσσαλονίκη φρίκη: Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η απίστευτη υπόθεση δολοφονίας ενός άτυχου 86χρονου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 86χρονος άνδρας έπεσε θύμα ληστείας στις 2 Δεκεμβρίου μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Οι δράστες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον ηλικιωμένο άνδρα και κατάφεραν να του αποσπάσουν μόλις 200 ευρώ.

Ύστερα από δύο μέρες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε καθώς είχε υποστεί βαριές κακώσεις και εγκεφαλική αιμορραγία.

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα της αστυνομίας, αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες αυτής της φρικτής ληστείας και δολοφονίας ήταν δύο ανήλικα αγόρια μόλις 12 και 14 ετών! Τα παιδιά εισέβαλαν στο σπίτι του 86χρονου με σκοπό να τον ληστέψουν. Η αστυνομία συνέλεψε υλικό από κάμερες ασφαλείας και ταυτοποίησε τους δύο δράστες. Και τα δύο παιδιά παραδέχτηκαν την πράξη τους. Την ίδια ώρα, ως συνεργοί εκλαμβάνονται η 45χρονη γιαγιά τους και ο 40χρονος σύντροφός της.

Θεσσαλονίκη φρίκη: Δολοφονία ηλικιωμένου από δύο ανήλικα αγόρια

Συνελήφθησαν τόσο η 45χρονη γιαγιά των παιδιών όσο και ο 40χρονος σύντροφός της για το φρικτό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

Ύστερα από την ταυτοποίηση των δύο ενηλίκων και τον εντοπισμό του σπιτιού που διέμεναν στην Άνω Πόλη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι το οποίο είχε στην κατοχή του ο 40χρονος. Επίσης, στην κατοχή της 45χρονης βρέθηκαν δισκία τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Συνελήφθησαν και οι δύο.

Στη δικογραφία πέρα από τα παραπάνω, συμπεριλήφθηκαν επίσης η ληστεία μετά φόνου και η συνέργεια σε ληστεία. Η 45χρονη και ο 40χρονος οδηγήθηκαν ήδη στον Εισαγγελέα, ενώ τα ανήλικα αγόρια έχουν μεταφερθεί ήδη σε κρατικές δομές.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν