Θεσσαλονίκη Ιερέας: Αρνείται τη χρήση μάσκας – «Δεν την επιτρέπω στην εκκλησία»

Θεσσαλονίκη Ιερέας: Αρνείται τη χρήση μάσκας γιατί λιποθύμησε το παιδί του

Θεσσαλονίκη Ιερέας: Ακόμα ένα περιστατικό άρνησης της μάσκας από Ιερέα αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Ο πατήρ Ιωάννης αρνείται τη χρήση μάσκας, καθώς όπως υποστήριξε στο Star, το παιδί του λιποθύμησε φορώντας την. Δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες της άρνησης μάσκας από τους Ιερείς μιας και αυτό το φαινόμενο είναι όλο και συχνότερο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο πατήρ Ιωάννης υποστήριξε ότι η μάσκα έβλαψε το 4,5 ετών παιδί του, το οποίο λιποθύμησε.

Θεσσαλονίκη Ιερέας: Αρνείται την χρήση μάσκας μέσα  στην Εκκλησία
Θεσσαλονίκη Ιερέας: Αρνείται την χρήση μάσκας μέσα στην Εκκλησία

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του ιερέα – αρνητή μάσκας από την πόλη της Θεσσαλονίκης

Όπως τόνισε ο πατήρ Ιωάννης «στην εκκλησία έξω βάζουν μάσκα. Μέσα στην εκκλησία δεν επιτρέπω τη μάσκα γιατί είναι εμπαιγμός, δηλαδή εκείνος που τη φοράει εμπαίζει το Άγιο Πνεύμα. Ούτε ο ίδιος δε φοράω μάσκα μέσα, ούτως ή άλλως. Έχω κοινωνήσει πάρα πολλούς αρρώστους και προκαλώ κιόλας να πάω να κοινωνήσω κάποιον άρρωστο και μετά να κάνω κατάλυση και ο ίδιος. Δεν κολλάς μέσα στην εκκλησία, ούτε από το Άγιο Ποτήριο».

Ταυτόχρονα ανέφερε ότι το 4,5 ετών παιδί του λιποθύμησε και έτσι δικαιολόγησε την άποψή του ότι τα παιδιά δεν πρέπει να φορούν μάσκα. Όπως είπε ο ίδιος «Δεν έχει ξαναλιποθυμίσει πουθενά αλλού παιδί. Γι’ αυτό είμαι κατά στο να φοράνε μάσκες τα παιδιά».

Στον αντίποδα, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, κ. Θοδωρής Βασιλακόπουλος είπε ότι η λιποθυμία του παιδιού δεν είναι δυνατόν να οφείλεται στη χρήση μάσκας. Ξεκαθάρισε ότι επρόκειτο καθαρά για τυχαίο γεγονός.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα