Θεσσαλονίκη κατάστημα: Χριστουγεννιάτικος στολισμός υπερπαραγωγή σε κατάστημα της πόλης

Θεσσαλονίκη κατάστημα: Οι φωτογραφίες στο εντυπωσιακά στολισμένο σημείο γίνονται ανάρπαστες

Θεσσαλονίκη κατάστημα: Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης λειτουργεί το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμένο κατάστημα. Πρόκειται για μία επιχείρηση την οποία ο κ. Φάνης Καλαμπόκας, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, έχει στολίσει μοναδικά. Σύμφωνα με τον ίδιο για να στολιστούν όλα τα δέντρα αλλά και η περίφραξη, χρειάστηκαν συνολικά δύο μέρες. Το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο όμως, μιας και μικροί και μεγάλοι σπεύδουν στο σημείο για να φωτογραφηθούν.

Εκτός από την εντυπωσιακά στολισμένη επιχείριση στη Θεσσαλονίκη, χθες φωτατωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πειραιά

Χθες, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η φωταγώγηση πραγμαοτποιήθηκε στον προαυλιακό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Το δέντρο έχει ύψος 15 μέτρα και ονομάζεται το «Δέντρο της Ελπίδας» καθώς πέρα από τα λαμπάκια και τα στολίδια, είναι στολισμένο επίσης με τις ευχές των πολιτών.

Το δέντρο είναι φυσικό και προέρχεται από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, το χωριό στο οποίο πραγματοποιείται η καλλιέργεια και πώληση ελάτων. Εκτός από τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, άναψαν επίσης τα φώτα του Δημαρχείου Πειραιά στην Κοραή. Ενώ φωτταγωγήθηκε και ένα μεγάλο ιστιοφόρο στο Πασαλιμάνι.

Παράλληλα, τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησε επίσης ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στα νοσοκομεία της πόλης.

Θεσσαλονίκη κατάστημα: Κατάστημα υπερπαραγωγή στην πόλη

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo