Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Απαράδεκτος άνδρας θετικός στον κορονοϊό κυκλοφορούσε κανονικά στην πόλη

Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Ο θετικός στον κορονοϊό άνδρας βγήκε για να φάει και έκανε και δηλώσεις!

Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Χθες ανακοινώθηκαν 2.384 νέα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού στη χώρα. Σοκαριστική ήταν και η αύξηση των διασωληνωμένων στα νοσοκομεία, μιας και αγγίζουν πλέον τους 263. Ακόμα, υπήρξαν 41 νέοι καταγεγραμμένοι θάνατοι, με τους θανάτους να είναι 866 συνολικά.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 652 νέα κρούσματα και αυτή τη στιγμή ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Άνδρας θετικός στον κορονοϊό βγήκε από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και βόλταρε κανονικότητα για να πάρει να φάει. Παρεμπιπτόντως, έκανε και δηλώσεις σε τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού ΣΚΑΙ.

Ο εν λόγω άνδρας, τη δευτέρα το βράδυ υπεβλήθη σε μοριακό τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το πρωί της Τρίτης 11 Νοεμβρίου πήγε στο ΑΧΕΠΑ για να κάνει ακτινογραφία. Ωστόσο εκεί περίμενε 4 ώρες, χωρίς ακόμα να του έχουν πάρει τα στοιχεία με αποτέλεσμα να έχει καταβληθεί από την κούραση, καθώς έχει πυρετό 12 μέρες.

Βγήκε λοπόν έξω για να πάει στο κυλικείο να πάρει κάτι να φάει. Το σοκαριστικό είναι ότι ο άνδρας αυτός κυκλοφορεί κανονικά και αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ευθύνες έχει φυσικά και το προσωπικό του νοσοκομείου το οποίο δεν ενδιαφέρθηκε να τον απομονώσει κάπου και τον άφησε να περιμένει ώρες.

Δείτε παρακάτω το σοκαριστικό ρεπορτάζ με τον Θεσσαλονικιό που κυκλοφορούσε κανονικά όντας θετικός στον κορονοϊό

Related posts

Mαθεύτηκε η ταυτότητα την γυναίκας που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας με το αμάξι της μέσα σε λιμάνι στην Πάτρα

Τραγωδία: Nεκpό μωρό 1,5 έτους πριν λίγο

Κάnκε ζwντανή μετά την Ανάσταση: Γυναίκα στην Αθήνα είχε τον πιο τpαγικό θάvατo μέσα στο σπίτι της