Θεσσαλονίκη λεωφορεία: Εκπονήθηκε σχέδιο για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού

Θεσσαλονίκη λεωφορεία: Το σχέδιο δράσης καταρτίστηκε από τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη λεωφορεία: Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης. Προχώρησε στη δημιουργία ενός σχεδίου για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού στα λεωφορεία της πόλης. Το σχέδιο είναι βασισμένο στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και Εσωτερικών καθώς και στις συστάσεις του ΕΟΔΥ.

Το σχέδιο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ακριβείς πληροφορίες για τα μέτρα ατομικής προστασίας που πρέπει να τηρούνται από από τους υπαλλήλους. Καθώς και τον τρόπο λειτουργίας των κλιματιστικών, τα περιβαλλοντικά μέτρα και οδηγίες για την περίπτωση που ένας επιβάτης έχει έντονα συμπτώματα του κορονοϊού.

Θεσσαλονίκη λεωφορεία: Σχέδιο του ΟΣΕΘ για περιορισμό του κορονοϊού

Δείτε τι ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ σχετικά με το εν λόγω σχέδιο για τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης

Ο κ. Καλογερούδης ανέφερε «Ως εποπτικός επικεφαλής φορέας των δημόσιων μεταφορών, λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για την εφαρμογή των υγειονομικών οδηγιών που αποσκοπούν στην εξάλειψη ή τη μείωση της πιθανότητας μόλυνσης των εργαζομένων και του κοινού. Στόχος του σχεδίου είναι η πρόληψη εμφάνισης και η αποτελεσματική διαχείριση των ύποπτων κρουσμάτων για τον περιορισμό της επέκτασης στο προσωπικό που εποπτεύει τις μεταφορές και στο κοινό που πρέπει να μετακινείται με ασφάλεια».

Μπορείτε να βρείτε το σχέδιο αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΣΕΘ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo