Θεσσαλονίκη: Νεαρός βούτηξε στον Θερμαϊκό για να σώσει τυφλό σκυλάκι από βέβαιο πνιγμό

Θεσσαλονίκη: Ιδιαίτερα θαρραλέα αυτή η όμορφη κίνηση του νεαρού άνδρα

Θεσσαλονίκη: Νεαρός άνδρας βούτηξε στον κρύο Θερμαϊκό για να σώσει από βέβαιο πνιγμό ένα τυφλό σκυλάκι. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 27 Φεβρουαρίου και ανέβηκε σχετικό βίντεο στο Facebook. Σε αυτό φαίνεται ένας νεαρός άνδρας που έχει βουτήξει στον Θερμαϊκό για να διασώσει ένα σκυλάκι το οποίο έπεσε μέσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Δίχως δεύτερη σκέψη, ο άνδρας έπεσε μέσα στο κρύα νερά για να σώσει το σκυλάκι.

Θεσσαλονίκη: Νεαρός βούτηξε στο Θερμαϊκό για να σώσει τυφλό σκυλάκι

Πέρα από τη θαρραλέα διάσωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θλίψη έχει γεμίσει το Κερατσίνι με την αυτοκτονία ενός 15χρονου

Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Κερατσινίου με 15χρονο έφηβο που αυτοκτόνησε. Τον 15χρονο βρήκε η μάνα του στο δωμάτιο, να είναι κρεμασμένος από το πόμολο της ντουλάπας. Μάταια προσπαθούσε να τον συνεφέρει μαζί με γείτονες, καθώς το ανήλικο αγόρι είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Η υπόθεση ερευνάται από την Ασφάλεια Πειραιά ενώ η μητέρα του στην κατάθεσή της είπε ότι το παιδί της έπαιζε πολλά βιντεοπαιχνίδια. Η αστυνομία έχει κατασχέσει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του 15χρονου και αναζητά σε ποιες ιστοσελίδες έμπαινε.

Υπάρχει μεγάλη ανησυχία μήπως ο έφηβος συμμετείχε στο παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα», παιχνίδι με δοκιμασίες σε εφήβους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι διαρκεί 50 μέρες και θέτει ορισμένες δοκιμασίες στους εφήβους. Περισσότερα από 130 παιδιά έχουν πεθάνει συνολικά εξαιτίας του παιχνιδιού.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν