Θεσσαλονίκη πάρτι: 20 φοιτητές μαζεύτηκαν σε διαμέρισμα και έκαναν πάρτι – Έγιναν συλλήψεις και πέσανε βαριά πρόστιμα

by Αντώνης Βαλμάς

Θεσσαλονίκη πάρτι: Εν μέσω lockdown φοιτητές διοργάνωσαν πάρτι – Πάνω από 17 άτομα σε διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη πάρτι: Διοργανώθηκε πάρτι ανευθυνότητας σε διαμέρισμα από φοιτητές, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι φοιτητές αγνόησαν το αυστηρό lockdown που έχει επιβληθεί μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival, συμμετείχαν φοιτητές από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όλοι σχεδόν χωρίς μάσκες. Εννοείται ότι δεν τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους. Διασκέδαζαν μέσα στο διαμέρισμα με κάποιους να χορεύουν στο σαλόνι και άλλους να πίνουν ποτό στο μπαλκόνι. 

Θεσσαλονίκη πάρτι: Βαριά πρόστιμα και συλλήψεις για τους 20 φοιτητές

Απίστευτο θράσος φοιτητών που διοργάνωσαν πάρτι εν μέσω lockdown στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η δυνατή μουσική και οι φωνές ανάγκασαν τους γείτονες να ειδοποιήσουν τις αστυνομικές αρχές. Η αστυνομία έσπευσε στην οδό Βελισσαρίου, αργά το βράδυ της Παρασκευής, για να διερευνήσει την καταγγελία που έκαναν οι γείτονες. Στο πάρτι είχαν μαζευτεί περίπου 20 άτομα. Η πλειοψηφία ήταν οι περισσότεροι εκ των οποίων Γάλλοι και Ισπανοί. Οι ξένοι φοιτητές βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.  

Οι άντρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη των δύο νεαρών ενοίκων του διαμερίσματος. Οι ιδιοκτήτες φέρεται να είναι και οι διοργανωτές του πάρτι. Επιβλήθηκε στον καθένα πρόστιμο 3.000 ευρώ.   Στους καλεσμένους επιβλήθηκε πρόστιμο για παράβαση του περιορισμού κυκλοφορίας και ξεχωριστό πρόστιμο σε εκείνους που δεν φορούσαν μάσκα.  

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας της δημόσιας υγείας και διατάραξη κοινής ησυχίας. Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα