Θεσσαλονίκη: Σοκ! – Μαθητής έπεσε από τον 2ο όροφο σε ιδιωτικό σχολείο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Δείτε τις πρώτες πληροφορίες από το φρικτό ατύχημα του μαθητή

Θεσσαλονίκη: Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, καθώς ένα φρικτό ατύχημα έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μαθητής σε ιδιωτικό σχολείο της πόλης έπεσε από τον 2ο όφορο!

Πρόκειται για έναν μαθητή 15 ετών που αυτή τη στιγμή είναι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο νοσοκομείο από το εν λόγω περιστατικό. Το συμβάν δε, ερευνάται από την αστυνομία. Άγνωστε παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη αυτό το φρικτό ατύχημα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση από τη διεύθυνση του ιδιωτικού σχολείου της Θεσσαλονίκης για το μαθητή

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ένα δυσάρεστο περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2021.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μαθητής της Α’ Λυκείου έπεσε, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, από τον 2ο όροφο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το υγειονομικό προσωπικό του σχολείου, η διεύθυνση του σχολείου φρόντισε για την τάχιστη διακομιδή του μαθητή με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης και ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του.

Οι ψυχολόγοι του Τμήματος Συμβουλευτικής προσφέρουν από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους στους συμμαθητές και συμμαθήτριες του παιδιού, όπως κάνει και το εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο Λυκείων για τους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες. Η θετική μας σκέψη είναι κοντά στον μαθητή μας και την οικογένειά του».

Πηγή: thesstoday.gr

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο