Θεσσαλονίκη τραγωδία: Νεαρός άνδρας πήδηξε στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας

Θεσσαλονίκη τραγωδία: Η κατάσταση υγείας του νεαρού άνδρα είναι κρίσιμη

Θεσσαλονίκη τραγωδία: Από τον τέταρτο όροφο από ταράτσα πολυκατοικίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης έπεσε νεαρός άνδρας. Ο νεαρός άνδρας είναι διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και έχει πολλαπλά τραύματα.

Σήμερα τα ξημερώματα έπεσε στο κενό από την ταράτσα τετραόροφης πολυκατοικίας. Ο άνδρας προσγειώθηκε στο παρμπρίζ ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ενώ οι ενδείξεις παραπέμπουν σε απόπειρα αυτοκτονίας, δεν έχει ακόμα αποκλειστεί το ενδεχόμενο ατυχήματος.

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού είναι κρίσιμη ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας.

Πέρα από την πτώση άνδρα από πολυκατοικία της Θεσσαλονίκης, στην Άρτα 75χρονος έπαθε ανακοπή καρδιάς από τσίμπημα μέλισσας

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε 75χρονος στην Άρτα. Ο άνδρας τσιμπήθηκε από μέλισσα και υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή καρδιάς. Ευτυχώς στάθηκε τυχερός και σώθηκε από τρεις πυροσβέστες εγκαίρως.

Όπως είπε ο ίδιος «Γλίτωσα από θαύμα. Με έσωσαν τα παιδιά, έχασα τις αισθήσεις μου μέσα στο αυτοκίνητο της Πυροσβεστικής. Οι γιατροί, οι νοσοκόμοι, έπεσαν πάνω μου στο Κέντρο Υγείας».

Αντίστοιχα η κόρη του έκανε την εξής ανάρτηση στο Facebook «Αισθανόμαστε την ανάγκη ως οικογένεια να ευχαριστήσουμε θερμά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αθαμανίου, που για ακόμη μία φορά συνέβαλε τα μέγιστα για να σώσει μια ζωή…».

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη