Θηλάζει εγκαταλειμμένο νεογέννητο και του σώζει τη ζωή – Η ηρωίδα αστυνομικός από την Κολομβία

by Τόνια Τζαφέρη

Έσωσε το νεογέννητο από σίγουρο θάνατο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κολομβία, όταν ένα νεογέννητο βρέθηκε παρατημένο σε δασική περιοχή. Τότε μια 57χρονη η οποία ασχολείται με γεωργικές εργασίες στην περιοχή, το εντόπισε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Η αξιωματικός Luisa Fernanda Urrea πήγε στον απομακρυσμένο δασικό οικισμό όπου βρέθηκε το μωρό πεταμένο στο έδαφος με τον ομφάλιο λώρο να είναι ακόμη συνδεδεμένος.

Το κοριτσάκι πέθαινε από την πείνα και κινδύνευε από υποθερμία, έτσι η Urrea δεν έχασε χρόνο και το τάισε με το στήθος της, ενώ περίμενε την ιατρική βοήθεια.

Η Urrea δήλωσε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης: «Είμαι μια νέα μητέρα και έχω γάλα, έτσι ήξερα τις ανάγκες που είχε το κακόμοιρο αυτό πλάσμα.»

«Νομίζω ότι κάθε γυναίκα θα έκανε το ίδιο στη θέση μου.»

Θηλάζει εγκαταλειμμένο νεογέννητο και του σώζει τη ζωή – Η ηρωίδα αστυνομικός από την Κολομβία

Το βρέφος βρέθηκε από την 59χρονη Edinora Jimenez, η οποία μάζευε πορτοκάλια όταν άκουσε το κλάμα του μωρού.

Αρχικά νόμιζε ότι ήταν γάτα, αλλά όταν είδε το κοριτσάκι ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Ο διοικητής της αστυνομίας Javier Martin δήλωσε στο CEN:

«Το κορίτσι είχε κάποιες αμυχές και υπέφερε από υποθερμία. Ωστόσο, λόγω της γρήγορης φροντίδας που της παρείχαν είναι τώρα καλά στην υγεία της.»

Το μωρό αυτή τη στιγμή περιθάλπεται στο Κολομβιανό Ινστιτούτο Οικογενειακής Ευημερίας (ICBF). Το κοριτσάκι περιμένει την οικογένεια που θα το υιοθετήσει ενώ η μητέρα του αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Το συγκλονιστικό βίντεο με την ηρωίδα αστυνομικό

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν