Θήβα 72χρονος: 12 Ρομά χτύπησαν δίχως έλεος ηλικιωμένο για να τον κλέψουν

Θήβα 72χρονος: 12 ανήλικοι Ρομά ξελοκόπησαν ανελέητα ηλικιωμένο άνδρα για λίγα μόνο χρήματα

Θήβα 72χρονος: Ένα τρομερό περιστατικό έλαβε χώρα στη Θήβα πρόσφατα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έβας 72χρονος περνούσε με το αυτοκίνητό του από τον καταυλισμό των Ρομά στο Πυρί της Θήβας. Όταν ανήλικοι Ρομά τον έβαλαν στο στόχαστρο.

Το αυτοκίνητο του 72χρονου ακινητοποιήθηκε κοντά στη γέφυρα της συνοικίας που είναι ο καταυλισμός. Εξαιτίας κυκλοφοριακής συμφόρησης στο σημείο λόγω έργων. Οι ανήλικοι Ρομά λοιπόν, βρήκαν την ευκαιρία να την «πέσουν» στο αυτοκίνητο, να βγάλουν έξω τον 72χρονο και να αρχίσουν να τον χτυπούν δίχως έλεος.

Με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν τη τσάντα του, στην οποία είχε λίγα χρήματα, καθώς και μερικά προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Θήβα 72χρονος: Ανήλικοι ρομά του επιτέθηκαν για λίγα μόνο χρήματα

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις από τους ανήλικους που επιτέθηκαν στον άτυχο 72χρονο

Μετά την επίθεση, ο 72χρονος ειδοποίησε την Ασφάλεια Θηβών, άντρες της οποίας κατάφεραν να συλλάβουν έναν 15χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε. Ενώ ταυτοποίησαν ακόμη τέσσερις από τους δράστες που αναζητούνται για να συλληφθούν.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν