Θλίψη και οδύνη για την Βασιλική που σκοτώθηκε στα Τέμπη: «Εφονεύθη» γράφει το κηδειόχαρτο – Αφήνει πίσω της 4 παιδιά

Τέμπη: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 55χρονη Βασιλική Χλωρού

Η 55χρονη Βασιλική Χλώρου επέβαινε στο μοιραίο τρένο που σκόρπισε τον θάνατο στα Τέμπη. Δυστυχώς, η 55χρονη γυναίκα βρίσκεται στην μαύρη λίστα με τους νεκρούς του τραγικού δυστυχήματος και σήμερα η οικογένεια και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη μητέρα.

Τελευταίο «αντίο» σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 και ώρα 13.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγία Παρασκευής Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, για τη Λαρισαία Βασιλική Χλωρού που έφυγε από τη ζωή στα 55 της χρόνια στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Εφονεύθη» γράφει χαρακτηριστικά το κηδειόχαρτο.

Η Βασιλική, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, όπου το πατρικό της σπίτι βρίσκεται στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού, δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Συγκινεί η αδερφή της Βασιλικής Χλωρού – Τι δήλωσε στην εφημερίδα «Ελευθερία»

«Ο παππούς της ήταν σιδηροδρομικός, αγαπούσε τα τρένα και γι’ αυτό αγόρασε οικόπεδο και έχτισε το σπίτι του δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές για να τα ακούει… Σε αυτό ζήσαμε και μεγαλώσαμε… ακούγοντας τα τρένα… …» λέει συγκινημένη η αδερφή της Χρυσούλας, την οποία είχε επισκεφθεί η Βασιλική με την οικογένειά της, το περασμένο τριήμερο για διακοπές.

Η Βασιλική Χλωρού, από τα 23 της χρόνια, ζούσε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την οικογένειά της, όπου και πήγαινε εκείνο το μοιραίο βράδυ, αναχωρώντας από τη Λάρισα. Ο άνδρας της με τα παιδιά της είχαν φύγει από τη Λάρισα μία μέρα νωρίτερα, με το αυτοκίνητό τους, ενώ η ίδια έμεινε μία μέρα ακόμη, καθώς είχε προγραμματισμένη επίσκεψη σε γιατρό στην πόλη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία».

Ήταν από τους επιβάτες που αγνοούνταν μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και η οικογένειά της ήταν μια από αυτές που προχώρησε στη διαδικασία της ταυτοποίησης με τεστ DNA, για την αναγνώριση των σορών που βρίσκονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Μόλις προχθές, αργά το βράδυ, η οικογένειά της ειδοποιήθηκε για την ολοκλήρωση των εξετάσεων της ταυτοποίησης και περιμένει νεότερη ενημέρωση για την παραλαβή του αγαπημένου της ανθρώπου.

Η Βασιλική Χλωρού ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών. Ήταν άνθρωπος με ισχυρό αίσθημα αλληλεγγύης, καθώς επί χρόνια ήταν ενεργό μέλος του Ερυθρού Σταυρού.

Το αντίο της συμμαθήτριας της Βασιλικής που πέθανε στα Τέμπη

«Μια ακόμα φίλη συμμαθήτρια μεγαλώσαμε μαζί, νεανικά υπέροχα χρόνια έφυγε για το μεγάλο ταξίδι πιστεύω και θεωρώ οι συμμαθητές θα τη θυμούνται…Δεν έχω λόγια φιλενάδα…για ποιο ταξίδι κίνησες να πας; Καλό ταξίδι…»

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ: Χρήστος Κωνσταντινίδης.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Χριστόφορος-Άγγελος – Αγάπη, Τάνια, Χαράλαμπος- Φοίβος, Κατερίνα-Μαρία.

Ο ΕΓΓΟΝΟΣ: Μιχαήλ-Άγγελος.

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ: Χρυσούλα Χλωρού-Ζωζέφ Σασσίν, Σοφία-Σάκης Παρασκευόπουλος, Κώστας-Μαρία Κωνσταντινίδη, ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ και ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

ΣΗΜ: Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 13.00.

Related posts

«Δεν τους είδα»: Αποκάλυψη για το πως έγινε το τροχαίο στην Πειραιώς που παρέσυρε τους 5 πεζούς

Φpίκη στη χώρα μας: Νονός βiαζε το βαφτιστήρι του επί 3 χρόνια – Σε σοκ οι γονείς του παιδιού

Δακρύζουν οι πιστοί. Έτσι είναι η Μεγάλη Εβδομάδα στο Άγιο Όρος