Θρίλερ με την υπόθεση της Μαντλίν ΜαΚκάν: Βγήκε το αποτέλεσμα της ανάλυσης προσώπου της 21χρονης Πολωνής

Μαντλίν ΜαΚκάν: Οι φωτογραφίες της Τζούλια Βέντελ δεν ταιριάζουν με τις φωτογραφίες της 

Η ισραηλινή εφημερίδα The Jerusalem Post, η οποία πρώτη είχε δημοσιεύσει την ιστορία της 22χρονης από την Πολωνία, υποστηρίζει πλέον πως η φωτογραφίες της Τζούλια Βέντελ δεν ταιριάζουν με αυτές από το μικρό κοριτσάκι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Λίγο αφότου η Βέντελ διατύπωσε δημοσίως τους ισχυρισμούς της ότι είναι η Μαντλίν, η ελβετική εταιρεία Ava-X δημοσίευσε φωτογραφίες της Βέντελ και της Μακάν μέσω του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου Iris που ειδικεύεται σε υποθέσεις αγνοουμένων.

Ο προϊστάμενος του Ava-X, Κρίστιαν Φέρλιν, δήλωσε στο γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Blick ότι ενώ οι παιδικές φωτογραφίες της Βέντελ και οι ενήλικες φωτογραφίες της ταίριαζαν μια χαρά, η σύγκριση μεταξύ των φωτογραφιών της Μακάν και της Βέντελ δεν ταιριάζουν.

«Είναι πρακτικά αδύνατο για την νεαρή Πολωνέζα να είναι η Μάντι», είπε ο Φέρλιν στο Blick. «Μένει το τεστ DNA».

Θρίλερ με την υπόθεση της Μαντλίν ΜαΚκάν: Βγήκε το αποτέλεσμα της ανάλυσης προσώπου της 21χρονης Πολωνής

Η Βέντελ προσφέρει δείγματα για εξέταση DNA

Έχουν ήδη υποβληθεί δείγματα DNA της Πολωνέζας Βέντελ για τρεις διαφορετικές ιατροδικαστικές εξετάσεις στις ΗΠΑ, καθώς και ένα τεστ DNA τύπου 23andMe . Τα αποτελέσματα μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να βγουν.

«Ακόμα περιμένουμε το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA που θα μας δείξει ακριβώς ποια είναι η εθνοτική καταγωγή της Τζούλια και από ποια χώρα είναι η αληθινή οικογένειά της», είπε στην βρετανική εφημερίδα The Sun η ερευνήτρια για λογαριασμό της Βέντελ, Δρ Φία Γιόχανσον. «Αυτού του είδους τα τεστ είναι πολύ ακριβή».

Η Βέντελ και η Γιόχανσον ταξίδεψαν στις ΗΠΑ μετά από υποτιθέμενες απειλές κατά της ζωής της Βέντελ – απειλές που διατυπώθηκαν αφότου είπε υποστήριξε δημοσίως ότι έχει στοιχεί που πιστοποιούν ότι είναι η η ΜακΚαν.

Εκτός από το τεστ αναγνώρισης προσώπου που αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της και η πολωνική αστυνομία είπε επίσης ότι έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο η Βέντελ να είναι η Μαντλίν Μακάν.
Ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι στην πραγματικότητα η Μαντλίν, η Βέντελ δεν πιστεύει ότι έχει όντως συγγένεια με την οικογένειά της.

Μέρος του συλλογισμού που παρουσίασε για να πείσει ότι είναι η Μακάν, ήταν ότι ισχυρίστηκε ότι οι γονείς της αρνούνται να της μιλήσουν για την παιδική της ηλικία. Είπε επίσης ότι οι γονείς της ισχυρίστηκαν ότι φοιτούσε στο ίδιο δημοτικό σχολείο από τότε που ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο, αλλά η δασκάλα της είπε ότι είχε γραφτεί λίγα χρόνια αργότερα.

Η Γιόχανσον είπε επίσης ότι είχε στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι η Βέντελ δεν σχετίζεται γενετικά με την οικογένειά της.

«Εξακολουθούμε να διεξάγουμε έρευνα, αλλά η Τζούλια σίγουρα δεν είναι η βιολογική κόρη των γονιών της στην Πολωνία», είπε αφού ο Βέντελ υπέβαλε δείγματα για τεστ DNA.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo