Θρίλερ στη Μεθώνη: Αγωνία για την εξαφάνιση του ζευγαριού και το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι τους

by Newsroom i-diakopes.gr
Θρίλερ στη Μεθώνη: Αγωνία για την εξαφάνιση του ζευγαριού και το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι τους

Μεθώνη: Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την εξαφάνιση του ζευγαριού

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση της εξαφάνισης του ζευγαριού από την Αμερική. Τα ίχνη του ζευγαριού χάθηκαν στην περιοχή της Μεθώνης ενώ η κόρη τους μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη.

Παρασκευή βράδυ και το «Φως στο Τούνελ» για ακόμη μία εβδομάδα είναι εδώ για να προσπαθήσει να διαλευκάνει υποθέσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, εξαφανίσεις – μυστήριο, δολοφονίες και εγκλήματα που δεν έχουν εξιχνιαστεί.

Απόψε η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της μέσα από την εκπομπή προσπαθούν να ρίξουν «φως» στην υπόθεση εξαφάνισης του ζευγαριού των Αμερικάνων από τη Μεθώνη.

Ποια είδαν τελευταίοι τον Ντέιβιντ και τη Λουκρίσια Ρόμπινσον; Τι έχουν να πουν; Που βρίσκεται το αυτοκίνητο του ζευγαριού;

Το μυστήριο περιπλέκεται με τις αποκαλύψεις της εκπομπής για τις συναλλαγές τους λίγο πριν χαθούν τα ίχνη τους.

Στις έρευνες συμμετέχει και η πρεσβεία των ΗΠΑ, ενώ η κόρη του ζευγαριού μιλάει στην εκπομπή για τους γονείς της και συγκινεί.

Μεθώνη: Το σημείωμα που βρέθηκε

Στην εκπομπή μίλησαν δύο φίλοι και συγχωριανοί του αγνοούμενου ζευγαριού, για την είδηση της εξαφάνισής τους που έπεσε σαν «βόμβα» στην περιοχή, ενώ αναφέρονται και στα πιθανά σενάρια που κάνουν οι ίδιοι.

«Ήρθαν πριν από περίπου δέκα χρόνια στην περιοχή μας. Έχτισαν το σπίτι και αμέσως έγιναν αποδεκτοί από τον ντόπιο πληθυσμό. Ήταν πολύ αγαπημένοι άνθρωποι, ευγενείς, διακριτικοί και καλλιεργημένοι.

»Αυτόν τον χειμώνα δεν γνώριζε σχεδόν κανένας μας ότι βρίσκονται εδώ. Εκ των υστέρων έμαθα ότι ήρθαν αρχές του έτους. Η σύζυγος μετά τον Covid, είχε κάποια κινητικά προβλήματα και αυτό τον είχε στεναχωρήσει ιδιαίτερα τον Ντέιβιντ. Κατά κάποιο τρόπο, αιφνιδιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι βρίσκονται εδώ και αγνοούνται.

»Δύο είναι τα πιθανά σενάρια. Ή τους λήστεψαν και τους απήγαγαν ή κάτι κακό έχουν κάνει από μόνοι τους…», είπε στην εκπομπή ο φίλος τους Φώτης Ζόμπολας.

Η Λίνα Ράντου, φίλη και λογίστρια τους μίλησε επίσης στην εκπομπή, ενώ ήταν εκείνη που ειδοποίησε την κόρη της και σήμανε τον συναγερμό της εξαφάνισης του ζευγαριού.

«Στις 23 Ιανουαρίου μίλησα για τελευταία φορά με τον Ντέιβιντ και επειδή είχε προβλήματα υγείας η γυναίκα του, τους πήρα πάλι τηλέφωνο να δω τι κάνουν και ήταν απενεργοποιημένο. Τις επόμενες ημέρες και μέχρι τέλος του μήνα, ήταν συνέχεια κλειστό. Ανησυχήσαμε και ήρθαμε από το σπίτι να δούμε τι συμβαίνει.

Θρίλερ στη Μεθώνη: Αγωνία για την εξαφάνιση του ζευγαριού και το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι τους

»Βρήκαμε τα κλειδιά παρατημένα έξω από το γκαράζ και μπήκαμε μέσα να δούμε τι γίνεται. Το σπίτι ήταν σε άριστη κατάσταση, δούλευε το καλοριφέρ και ήταν σαν να είχαν φύγει προσωρινά για ψώνια και θα γυρνούσαν.

»Πήραμε την κόρη τους τηλέφωνο στην Αμερική να την ενημερώσουμε. Μου είπε να ξαναπάω και να ψάξω. Μπήκαμε και αρχίσαμε και κοιτάγαμε, χωρίς να αγγίξουμε τίποτα. Πάνω στο γραφείο που ήταν το λάπτοπ, βρήκαμε και ένα σημείωμα που έγραφε “Τζουλιάνα σ’ αγαπάμε για πάντα, η μαμά και ο μπαμπάς”», τόνισε στην κάμερα της εκπομπής.

Η κ. Ράντου μίλησε και για την επιθυμία του ζευγαριού να πραγματοποιήσει μία εκδρομή.

«Όταν ήρθαν από την Αμερική, είχα ακούσει ότι ήθελαν να πάνε μία εκδρομή στη Μονεμβασιά. Το ίδιο μου είχε πει και η κόρη τους. Κινητοποιηθήκαμε άμεσα.

»Πήγαμε στην αστυνομία και προσπαθούμε να δούμε τι γίνεται. Είναι αξιαγάπητοι άνθρωποι, δηλαδή είναι κρίμα να συμβεί κάτι. Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε στις 23, κάναμε και αστεία και γελάγαμε από το τηλέφωνο», κατέληξε.

Προτεινόμενα