Θρήνος για τον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος – Το μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα

Κώστας Λάσκος: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός 

«Έσβησε» ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος. Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε γνωστή ύστερα από που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,  ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

O ηθοποιός Κώστας Λάσκος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και η κηδεία του, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Θρήνος για τον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος – Το μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του Κώστα Λάσκου

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγάλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θέατρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργάτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς».

Κώστας Λάσκος: Η παρουσία του στο θέατρο

Ο Κώστας Λάσκος διακρίθηκε στο θέατρο, με παραστάσεις όπως ο «Καλιγούλας» και οι «Λαντζέρηδες», ενώ, συμμετείχε πρωταγωνίστησε σε ταινίες, όπως: «Η Δεξιά τσέπη του Ράσου» (2018), «Μήλα» (2020) και «Άλυτη/Entwined» (2019).

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo