Θρήνος στη Κοζάνη: Εκπαιδευτικός λιποθύμησε ξαφνικά σε προαύλιο εκκλησίας και ξεψύχησε

Κοζάνη: Θλίψη από τον άδικο χαμό του εκπαιδευτικού

Ανείπωτος θρήνος στην Κοζάνη για την τραγική απώλεια του 57χρονου, Θωμά Βελώνη, Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Ήταν το δεύτερο τραγικό περιστατικό μετά τον θάνατο του 46χρονου πατέρα δύο παιδιών ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε πανηγύρι.

Ο 57χρονος εκπαιδευτικός βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, στο 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα ενός συναδέλφου του, όταν ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, kozan.gr μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, όπου οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση), δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειές τους, o 57χρονος κατέληξε.

Κοζάνη: Το τελευταίο αντίο των συναδέλφων του

Οι συνάδελφοί του από τον σύλλογο εκπαιδευτικών ΠΕ Κοζάνης αποχαιρέτησαν τον Θωμά Βελώνη με συλλυπητήριο ψήφισμα στο οποίο αναφέρουν τα εξής:

“Με θλίψη και οδύνη λάβαμε την πληροφορία του θανάτου του συναδέλφου Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Κοζάνης και διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης , Βελώνη Θωμά. Ο συνάδελφος , αγωνιστής , δάσκαλος και φίλος Θωμάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Υπηρέτησε τη δημόσια εκπαίδευση ως μαχόμενος δάσκαλος από πολλές θέσεις ευθύνης τόσο σε διοικητικό όσο και σε συνδικαλιστικό επίπεδο. Στο ΔΣ του Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης εκλεγμένο μέλος επί σειρά ετών αγωνίστηκε με σθένος και αποφασιστικότητα για τον κλάδο.

Αγαπητέ συνάδελφε Θωμά , αντιπρόεδρε του Συλλόγου μας, φίλε και συναγωνιστή, όλοι εμείς οι συναγωνιστές σου στο Δ.Σ του Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης θα κρατήσουμε στη μνήμη μας και στην καρδιά μας το ήθος , την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια που χαρακτήρισαν την πορεία σου.

Καλό σου ταξίδι Θωμά… καλό σου Παράδεισο …κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά σου σε αυτές τις δύσκολες και τραγικές στιγμές …..θα σε θυμόμαστε πάντα.

Ο Σύλλογος θα παρευρεθεί στην τελετή που θα γίνει τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 5.30 μ.μ στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κοζάνης.

Related posts

Η Τραγωδία μητέρας και γιού που αυτοκτόνησαν με το αυτοκίνητο στον Θερμαϊκό

«Έφυγε» 64χρονος υπάλληλος της αρχαιολογικής υπηρεσίας

Nέα μεγάλη φωτιά τώρα – Καίγονται σπίτια, απομακρύνονται άνθρωποι