Θρήνος στην Κοζάνη: 73χρονη πέθανε μόνη στο σπίτι, λίγο πριν το Πάσχα

by Τόνια Τζαφέρη

Κοζάνη: Το περιστατικό που σόκαρε την τοπική κοινότητα

Νεκρή βρέθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι μια γυναίκα 73 ετών, η οποία έφυγε από την ζωή μόνη της, δίχως κανείς να την αναζητήσει επί μέρες.

Θρήνος στην Κοζάνη: 73χρονη πέθανε μόνη στο σπίτι, λίγο πριν το Πάσχα

Θλίψη και συγκίνηση προκαλεί η κατάληξη της γυναίκας, που δεν είχε δώσει σημεία ζωής επί ημέρες, αλλά ουδείς απο τους γείτονες πήγε στο σπίτι της για να την αναζητήσει. Νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Κοζάνη, επί της οδού Ολύμπου 6-8, βρέθηκε μια 73χρονη (συνταξιούχος εφοριακός), το απόγευμα, γύρω στις 19:00, της Κυριακής του Πάσχα.

Οι αρχές εντόπισαν την 73χρονη μέσα στο σπίτι της στην Κοζάνη νεκρή

Την 73χρονη, που ζούσε μόνη της, αναζητούσε, τηλεφωνικά, επί τρεις μέρες, συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο κι ειδοποίησε την Αστυνομία. Άντρες της Αστυνομίας μετέβησαν, μαζί με πυροσβέστες, στο διαμέρισμά της και με τη χρήση σκάλας ανέβηκαν στο μπαλκόνι και μπήκαν μέσα, όπου την εντόπισαν νεκρή. Όπως προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις κλήθηκε το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, αλλά όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία δεν διαφαίνεται κάποια εγκληματική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα προκύψουν από τη νεκροψία – νεκροτομή, που θα διενεργηθεί.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν