Θρήνος στην Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός για το 6χρονο νεκρό κοριτσάκι με την τραγική ιστορία

Θεσσαλονίκη: Η 6χρονη πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Η κοινωνία του Σόχου Θεσσαλονίκης, θρηνεί τον τραγικό θάνατο του 6χρονου κοριτσιού που έφυγε από ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το μικρό παιδί στην ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ένας ακόμα ανεξήγητος θάνατος παιδιού σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη. Ένα κοριτσάκι, μόλις έξι ετών, ένιωσε αδιαθεσία και κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».

Σύμφωνα με το thestival.gr, το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο που εφημέρευε.

Έτσι κι έγινε. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στα επείγοντα του «Ιπποκράτειου», όπου κατά τη διάρκεια εξέτασης υπέστη ανακοπή καρδιάς. Γιατροί και νοσηλευτές κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Θεσσαλονίκη: Η τραγική ιστορία της 6χρονης

Στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία διασωλήνωσής του στη ΜΕΘ, όμως το παιδί υπέστη και δεύτερη ανακοπή. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε κι η μικρούλα «έσβησε». Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πατέραςείχε αυτοκτονήσει

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου της 6χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο