Θρήνος στο ποδόσφαιρο: Έβαλε τέλος στη ζωή του ξαφνικά 27χρονος ποδοσφαιριστής

Karim Gazzetta: Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε στα 27 του χρόνια

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έβαλε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον 8ο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε στη Βοσνία. Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει την θλίψη στον αθλητικό κόσμο.

Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής μετακόμισε πριν από λίγους μόλις μήνες στη Βοσνία, καθώς αγωνίζεται στη βοσνιακή ομάδα HŠK Zrinjski.

Ανακοίνωση για τον θάνατό του έκανε και η ομάδα Servette που τον ανέδειξε, ενώ πλήθος συναθλητών του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν μέσω των social media.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Karim Gazzetta δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για να υποπτευτεί κανείς το παραμικρό για το ότι θα φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.

Karim Gazzetta: Η ανακοίνωση της ομάδας που τον ανέδειξε

Η ανακοίνωση της HŠK Zrinjski
Με βαθιά οδύνη και θλίψη ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους μας, τους φίλους του συλλόγου και ολόκληρο το κοινό ότι ο παίκτης μας Karim Gazzetta μας άφησε για πάντα με τον τραγικό θάνατό του απόψε σε ηλικία 28 ετών.

Η HŠK Zrinjski θέλει να εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Karim και να τους πει ότι ολόκληρη η ομάδα μας είναι μαζί τους σε αυτές τις πιο δύσκολες στιγμές.

Αναπαύσου εν ειρήνη Karim!

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά