Θρήνος στον Βόλο: Σκοτώθηκε ο σταθμάρχης του ΟΣΕ, Κώστας Πρασσάς σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα

Βόλος: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του Κώστα Πρασσά

Η τοπική κοινωνία του Βόλου είναι συγκλονισμένη από το τροχαίο δυστύχημα που συνεβη χθες το πρωί στα «Αϊβαλιώτικα». Στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε ο 69χρονος Κώστας Πρασσάς, πατέρας τριών παιδιών.

Ο εκλιπών είχε εργαστεί επί σειρά ετών ως σταθμάρχης στον ΟΣΕ και ήταν συνταξιούχος.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του δικού τους ανθρώπου, ενώ πολλά είναι και τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λένε στον Κώστα Πρασσά το τελευταίο αντίο. «Θα σε θυμόμαστε πάντα Κώστα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου» γράφει συμπολίτης.

Βόλος: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Ο 69χρονος οδηγός του δικύκλου Κώστας Πρασσάς τραυματίστηκε βαρύτατα και υπέστη κατάγματα πλευρών, πνευμονοθώρακα και ανοιχτό τραύμα κνήμης.

Ο βαριά τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέστη καρδιακή ανακοπή και έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει να χειρουργηθεί, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι.

Ο οδηγός του δικύκλου φορούσε προστατευτικό κράνος, ενώ τροχονόμοι έκαναν αλκοτέστ και στους δύο οδηγούς με αρνητικό αποτέλεσμα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πηγή: magnesianews.gr

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο