Θρήvoς: Ντύθηκε νύφη & πήγε στον τάφο του νεκρού αρραβωνιαστικού της τη μέρα που ήταν να γίνει ο γάμος τους

Μια 22χρονη γυναίκα εικονίζεται γονατισμένη πάνω από τον τάφο του αρραβωνιαστικού της, φορώντας το νυφικό της. Ο μέλλοντας σύζυγός της, ηλικίας 24 ετών, δολοφονήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες από έναν άντρα με τον οποίο είχε συναντηθεί για να αγοράσει ένα Xbox.

Αυτό υποτίθεται ότι θα ήταν το πιο ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο της 22χρονης Sara Baluch, το Σαββατοκύριακο που επρόκειτο να παντρευτεί τον 24χρονο Mohammad Sharifi. Αντ’ αυτού, την Κυριακή φόρεσε το νυφικό της και αντί για την εκκλησία, πήγε στο νεκροταφείο έξω από το Νάσβιλ του Τενεσί για να δει τον άντρα της ζωή της.

«Αυτή τη στιγμή έπρεπε να ήμασταν μαζί. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι. Θέλω να είμαι μαζί του. Γιατί πρέπει να περιμένω;;;», είπε με δάκρυα στα μάτια η 22χρονη Baluch

Το χρονικό της υπόθεσης
Στις 19 Φεβρουαρίου, ο 24χρονος Sharifi συνάντησε τον 20χρονο D’Marcus White στο χώρο στάθμευσης ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Hixson, για να του πουλήσει το Xbox του, κατόπιν συνεννόησης μέσω του Facebook Marketplace. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Sharifi πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Ο White κατηγορείται τώρα για ανθρωποκτονία.

Όταν η 22χρονη ρώτησε με αγωνία τους νοσοκόμους για τον σύντροφό της, εκείνοι της ανακοίνωσαν πως είχε φύγει από τη ζωή. «Ήταν το χειρότερο συναίσθημα που είχα νιώσει στη ζωή μου», δήλωσε στην Times Free Press. «Ήταν σαν να έχανα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου. Ένιωσα σαν να πέφτω. Λιποθύμησα. Όταν συνήλθα, πίστευα πως κοιμόμουν και είχα δει εφιάλτη».

Ο Sharifi ήταν έτοιμος να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Τενεσί αυτή την άνοιξη. Πολλοί συντετριμμένοι φίλοι του, έκαναν το ταξίδι μέχρι το Nashville για την κηδεία στις 22 Φεβρουαρίου. Ο πατέρας του, ο Mohssen Sharifi, είπε ότι η αγάπη των φίλων του ήταν η απόδειξη για το τι άνθρωπος ήταν ο γιος του. «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Mohammad. Προσπαθούσε πάντα να μας ικανοποιεί και πάντα μας έλεγε “Είσαι καλά; Είσαι εντάξει;”. Το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν», είπε απαρηγόρητος ο πατέρας.

Related posts

Έκτακτο: Τι συνέβη με αεροσκάφος με 239 επιβάτες στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Φωτιά τώρα στην Αττική – Εκκενώνεται κατασκήνωση με παιδιά

Βρήκαμε τον τάφο της Αγίας Παρασκευής