«Θυμάμαι τη φωνή σας»: Κραυγή αγωνίας από την 21χρονη που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν

Μαντλίν ΜακΚάν: «Πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι η Μαντλίν»

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν το 2007 και μάλιστα νέα στοιχεία εξακολουθούν να έρχονται στην επιφάνεια. Στις τελευταίες εξελίξεις προστίθενται το γεγονός ότι η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ, που ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν, έδωσε δείγματα DNA, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι η Βρετανίδα που εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 στην Πορτογαλία.

Η 21χρονη έχει υποβάλει δείγματα για τρεις διαφορετικές ιατροδικαστικές εξετάσεις που θα σκιαγραφήσουν την αλληλουχία του DNA της, μαζί με ένα γενετικό τεστ τύπου «23andMe» για να διαπιστωθεί η καταγωγή της, δήλωσε η ιδιωτική ερευνήτρια, Φία Γιόχανσον, στο RadarOnline.com.

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ έκανε μια συγκινητική έκκληση στους «γονείς» της:

«Πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι η Μαντλίν».

«Θυμάμαι τη φωνή σας»: Κραυγή αγωνίας από την 21χρονη που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ, σε μια συνέντευξή της στο RadarOnline.com, προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς εξηγεί λεπτομερώς τη στιγμή που παρακολούθησε ένα βίντεο της Κέιτ Μακάν να τραγουδά στη μικρή Μαντλίν ΜακΚάν και αμέσως αναγνώρισε τη φωνή της, ως κάποια από την παιδική της ηλικία.

Μαντλίν ΜακΚάν: Τι λέει η 21χρονη στη μητέρα της Μαντλίν

«Θέλω να πω κάτι στην Kέιτ Μακάν: Άκουσα ένα τραγούδι που τραγούδησες στην κόρη σου Mαντλίν» είπε η Τζούλια Γουέντελ.

«Όταν ακούω τη φωνή σου -από ταινίες, από συνεντεύξεις- νιώθω ότι ξέρω πραγματικά αυτήν τη φωνή, τη φωνή σου. Πιστεύω πραγματικά ότι θα μπορούσα να είμαι η Μαντλίν».

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ έδειξε και τα κρίσιμα στοιχεία που αγνοούν οι ερευνητές: κρεατοελιές στα ίδια σημεία που είχε η Μαντλίν, καθώς και μια παρόμοια κηλίδα στο μάτι της.

«Θυμάμαι τη φωνή σας»: Κραυγή αγωνίας από την 21χρονη που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν

«Προσπάθησα να μιλήσω σε πολλές αρχές από το 2022. Μίλησα με την πρεσβεία στην Πολωνία, την πρεσβεία στην Πορτογαλία, την πρεσβεία στην Αγγλία, τη Μητροπολιτική Αστυνομία με την επιχείρηση Grange, τη μακροχρόνια επιχείρηση της βρετανικής αστυνομίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για να μάθω τι συνέβη με τη Mαντλίν, με την Interpol, την πολωνική αστυνομία, την πορτογαλική αστυνομία… αλλά κανείς δεν με άκουσε».

Απηύθυνε και μήνυμα στους γονείς της Μαντλίν:

«Έχω ένα μήνυμα για την οικογένειά σας… Θέλω να πω ότι πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να είμαι η Mαντλίν, η κόρη σας, αλλά αν δεν είμαι, είμαι πάνω από 100% σίγουρη ότι το άτομο που με κακοποίησε εμπλέκεται, επειδή αναγνωρίζω την εικόνα από τον ιστότοπο findmadeleine.com».

Τι λέει η ερευνήτρια της υπόθεσης της Μαντλίν ΜακΚάν

«Εάν τα αποτελέσματα δείξουν ότι είναι Βρετανίδα ή από αυτήν την περιοχή, τότε θα συνεχίσουμε την έρευνά μας για τη Μαντλίν ΜακΚάν και θα επικοινωνήσουμε με τους ντετέκτιβ στην Πορτογαλία», δήλωσε η Γιόχανσον, η οποία μετέφερε την 21χρονη Τζούλια Γουέντελ σε ένα ασφαλές σπίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από μια σειρά απειλών για τη ζωή της.

Η 21χρονη δεν είναι βιολογική κόρη των γονιών της στην Πολωνία
«Έχουμε πολλά στοιχεία αυτή τη στιγμή που δείχνουν ότι η Τζούλια μεταφέρθηκε σίγουρα στην Πολωνία από άλλη χώρα από μια διεθνή ομάδα διακίνησης ανθρώπων για εκμετάλλευση. Εξακολουθούμε να διεξάγουμε έρευνα, αλλά η Τζούλια σίγουρα δεν είναι η βιολογική κόρη των γονιών της στην Πολωνία» δήλωσε η ερευνήτρια.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo