«Τι αύριο; Σήμερα θα το φτιάξεις!»: Ξέσπασμα 80χρονης σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ

«Τι αύριο; Σήμερα θα το φτιάξεις!»: Οργή ηλικιωμένης που έμεινε χωρίς ρεύμα

Έπειτα από την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίς, παραμένουν σε πολλές περιοχές τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση. Ειδικότερα στο Ντράφι μια ηλικιωμένη γυναίκα, 80 ετών, έμεινε για μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς ρεύμα μέσα στο ψύχος.

Η 80χρονη προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες, βγήκε στον δρόμο και σταμάτησε συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ που κατευθυνόταν σε άλλη βλάβη. Στην αρχή τους τα «έψαλε» και στη συνέχεια χτύπησε με τη μαγκούρα της το όχημα.

Από την περασμένη Δευτέρα (23/1) μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής, η 80χρονη παραμένει μέσα στο ψύχος, χωρίς ρεύμα.

«Είμαστε τόσες μέρες χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε τρόφιμα, είμαστε αποκλεισμένοι μέσα στο κρύο και έχουμε ξεπαγιάσει. Πότε θα μας βοηθήσετε; Όταν θα έχουμε ξεπαγιάσει;», είπε αρχικά, ενώ ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Αντ’ αυτού κατάφερε να την εξοργίσει ακόμη περισσότερο, όταν της είπε τη λέξη αύριο. «Τι αύριο; Σήμερα θα το φτιάξεις», φώναξε η ηλικιωμένη και έδωσε μια με τη μαγκούρα της στο καπό του αυτοκινήτου.

Τελικά ο υπάλληλος κάλεσε συναδέλφους τους και η βλάβη, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», αποκαταστάθηκε.

«Τι αύριο; Σήμερα θα το φτιάξεις!», το βίντεο με την απόγνωση της ηλικιωμένης

Related posts

«Κόκκινος συναγερμός»: Βρέθηκαν νεκρά ποντίκια σε ρύζι – Ανακλήθηκαν 27.500 συσκευασίες

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παναγιώτου

Μεγάλn προσοχń, το έχουμε όλοι στο φαρμακεiο του σπιτιού: Ανακαλεiται παρτίδα πασiγνωστου αναλγnτικού φαρμάκου