«Τη δήλωσε νεκρή μια μέρα πριν πεθάνει»: Αυτή είναι η 67χρονη σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου

«Τη δήλωσε νεκρή μια μέρα πριν πεθάνει»: Αποκαλύψεις για την 67χρονη σπιτονοικοκυρά

Ένα μυστήριο παραμένει ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ωστόσο στο παρασκήνιο γίνονται έρευνες για τον θάνατο της. Η εκπομπή Live News για πρώτη φορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία της 67χρονης.

Πρόκειται για την Ευγενία Κούτρα συνταξιούχο φιλόλογο, η οποία δίδασκε σε σχολεία της Αθήνας, απ’ όπου και η φωτογραφία της μπροστά σε πράσινο πίνακα, από μια γιορτή.

Αφού έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη.

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που την φρόντιζαν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά όχι από άλλες ασθένειες.

«Η γυναίκα όσο κατάλαβα κι απ’ όσα έχουμε ακούει γύρω γύρω, ‘άνοιξε’ λίγο πίσω από όσο μάθαμε από την κατάκλιση μάλλον κι έπαθε πυρετό. Από εκεί και πέρα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς», λέει γειτόνισσά της.

«Τη δήλωσε νεκρή μια μέρα πριν πεθάνει»: Δεν έπασχε από άλλες ασθένειες η σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτέμβριου, η 67χρονη τότε γυναίκα απεβίωσε.

«Όχι, δεν έπαιρνε ποτέ φάρμακα. Είχε τα άκρα του ποδιού λίγο, έτσι σαν παράλυτα και το χέρι, αλλά κινούταν. Το μυαλό της ξυράφι δεν τα είχε χάσει η γυναίκα, ήταν νέα, πέθανε στα 67, δεν ήταν 69, 69 θα ήταν τώρα».

«Ήταν μια μοναχική γυναίκα»

Οι συγγενείς της στην Αιτωλοακαρνανία είχαν χάσει τα ίχνη της και έμαθαν το θάνατο της ξαδέρφης τους από την τηλεόραση.

Δεν είχε επαφές μαζί τους και οι περισσότεροι λένε ότι ήταν μοναχικός άνθρωπος, καλοαναθρεμμένη από παιδί.

«Ήτανε άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στην πόλη και τότε εμείς ήμασταν στο χωριό, διαφορετική από εμάς τα χωριατόπαιδα. Εμείς ξέραμε στην Αθήνα (σ.σ. ότι ήταν) και τώρα από την τηλεόραση μάθαμε ότι ήταν στη Πάτρα. Εγώ μόνο ξέρω το σπίτι που πήγαινα γιατί πήγαινα. Είχα πάει πολλές φορές στην Πάτρα, το ήξερα το σπίτι. Εμείς τώρα μάθαμε ότι είχε προβλήματα, ότι ήταν στην Πάτρα, ότι έχει πεθάνει ο άντρας της. Δεν ξέραμε τίποτα», λέει ξαδέρφη της άτυχης γυναίκας.

Η ξαδέλφη της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη θεωρεί πως όλη η αλήθεια θα βγει στο φως για την υπόθεση θρίλερ που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

«Η αλήθεια θα βγει να δούμε. Όλοι να ηρεμήσουνε, και οι ψυχές, κι αυτή η γυναίκα να ηρεμήσει με αυτά που λέγονται».

Μετά τον θάνατο και των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη έχει ξεκινήσει προτακτική έρευνα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Ο φάκελος βρίσκεται ήδη στα χέρια των αξιωματικών της ασφάλειας Πάτρας όπου τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να καταθέσουν μάρτυρες για την υπόθεση.

Related posts

Κατάρρευση σχολείου: Νεκροί πολλοί από τους μαθητές – Σκηνές πανικού στα ερείπια

Ανακοίνωση για το Ίντερνετ στην Αθήνα – Τι θα γίνει σε όσους έχουν Cosmote

Χωρίς τον Νίκο Ευαγγελάτο από σήμερα η ελληνική τηλεόραση – Το συγκινητικό του αντίο