«Τι κερδίζεις μου λες;»: Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου για το κότερο και τα ναρκωτικά για πρώτη φορά

Λάκης Λαζόπουλος: Η απάντηση για το κότερο και τα ναρκωτικά

Λάκης Λαζόπουλος: Η απάντηση για το κότερο και τα ναρκωτικά

Λάκης Λαζόπουλος: Η κυκλοφορία του βιβλίου του Λάκη Λαζόπουλου έγινε πριν λίγες ημέρες. Μέσα στις σελίδες του καταγράφονται άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του και όσα δεν πρόλαβε να πει στην σύζυγο του, που έφυγε από καρκίνο.

Για πρώτη φορά, ο γνωστός ηθοποιός απαντά για την υπόθεση ναρκωτικών, στην οποία εμπλέκονταν το όνομα του.

Μιλώντας στο περιοδικό DownTown, ο ηθοποιός και σεναριογράφος ερωτήθηκε και για ένα κεφάλαιο του βιβλίου στο οποίο αναφέρεται το περίφημο σκάνδαλο εμπλοκής του με το κότερο και τα ναρκωτικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Ο ίδιος εξήγησε τον λόγο, που στο βιβλίο αναφέρεται η υπόθεση, αλλά και πόσο στοίχισε στην αγαπημένη του Τασούλα η εμπλοκή του ονόματός του.

Λάκης Λαζόπουλος: Η απάντηση για το κότερο και τα ναρκωτικά

Η ιστορία της εμπλοκής του, μέσα από τα μάτια του Λάκη Λαζόπουλου

Μέσα στο βιβλίο κάνετε μια αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Γιατί το δημοσιοποιήσατε τώρα; Πόσο σας στοίχισε αυτή η ιστορία;

«Γιατί ήθελα να δημοσιοποιήσω το τεστ DNA περί καθαρότητας. Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο, αυτό κι αν ήταν μια καθαρή κωμωδία. Στοίχισε στην Τασούλα, που μου έλεγε ξανά και ξανά “Τι κερδίζεις με το να φαντάζονται ότι κάνεις ναρκωτικά;”. Πίστευε στην καθαρότητα. Θυμάμαι ένα βράδυ πήραμε ένα ταξί. Εγώ μπήκα από τη μεριά του οδηγού και δεν με είδε αυτός. Κάποια στιγμή άρχισε μια κουβέντα και μεταξύ άλλων, μας έλεγε ότι με είχε δει μια μέρα κόκαλο από τα ναρκωτικά»

«Τον πλήρωσα στο τέλος και του λέω “Σ’ ευχαριστώ που με είδες χωρίς να έχεις δει”. Επειδή λοιπόν της το χρωστούσα της Τασούλας να το ξεκαθαρίσω αυτό και δεν ήθελα κι εγώ να κρατάω στο ντουλάπι μου πράγματα, είπα “Παρ’ το να ησυχάσω”»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα