Την βρήκε 10 χρόνια μετά: Ο γρίφος που έλυσε η Νικολούλη με την εξαφάνιση της 33χρονης μητέρας

Αγγελική Νικολούλη: Έλυσε μυστήριο μετά από 10 χρόνια

Αγγελική Νικολούλη: Τον Μάρτιο του 2011 εξαφανίστηκε μία 33χρονη μητέρα από το Αιγάλεω και το μυστήριο λύθηκε 10 χρόνια αργότερα. Η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» κατάφερε να ρίξει φως, στη σκοτεινή υπόθεση. Οι γονείς της κοπέλας που εξαφανίστηκε, της Χριστίνας – Τίνας Ζώτου, την αναζητούσαν παντού. Προσπαθούσαν να δώσουν απάντηση για τα ίχνη της, που εξαφανίστηκαν.

Είχε υποστεί κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της

Η γυναίκα έμενε εκτός Αθηνών με τον σύντροφό της, τον οποίο επίσης αναζητούσαν οι συγγενείς της και δεν μπορούσαν να εντοπίσουν. Η κακοποίηση που είχε υποστεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της, φαίνεται πως ήταν η αιτία που την έκανε να χαθεί από προσώπου γης. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που μητέρα και γιος μίλησαν στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη – Μητέρα και γιος μίλησαν

Αγγελική Νικολούλη: Το συνεργείο βρέθηκε στο σπίτι των γονιών

«Είναι σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μας. Παρόλο που είμαι 68 χρόνων, νιώθω και πάλι σαν 18. Μας αρκεί που μάθαμε ότι είναι καλά. Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Νικολούλη εσάς και τους συνεργάτες σας για ότι κάνετε και για το έργο σας», είπε ο πατέρας της.

Η μητέρα της συγκινημένη αναφέρθηκε στην ώρα που θα την αντικρίσει ύστερα από μία ολόκληρη δεκαετία πόνου, θλίψης και αγωνίας. Η τελευταία φορά που μίλησε με την κόρη της ήταν τον Μάρτιο του 2011. Τότε βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και ζούσε με τον σύντροφό της.

Βίντεο από το «Φως στο Τούνελ» – Στο σπίτι των γονιών

Οι μαρτυρίες των γονιών από το 2011

«Την κλαίω ζωντανή ή πεθαμένη. Περιμένω κάθε βράδυ να χτυπήσει το τηλέφωνο. Παντρεύτηκε στα 17 της χρόνια. Πέρασε δύσκολα με τον άνδρα της. Έκανε δύο παιδιά, το ένα είναι σήμερα 21 χρόνων. Εγώ το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Το άλλο το έδωσαν για υιοθεσία. Ενώ ήταν σε διάσταση, γνώρισε κάποιον στη δουλειά της με τον οποίο έκαναν σχέση και έμεναν μαζί. Ο άντρας της το γνώριζε. Φοβόμαστε για το χειρότερο»

«Όλη την Ελλάδα ψάξαμε. Και που δεν έχουμε πάει. Πριν χαθεί έμενε στην Καλλιθέα με τον νέο της σύντροφο, που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Ψάξαμε παντού για να τον βρούμε, αλλά κανένας δεν ήξερε τίποτα. Ο σύζυγός της γνώριζε που έμενε η Τίνα και με ποιον. Όταν χάθηκε μας ρωτούσε μόνο για το παιδί και όχι για τη γυναίκα του», έλεγε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Ο πατέρας της Τίνας, που είχε γνωρίσει τον νέο σύντροφό της, ανέφερε: «Αυτός δεν ήξερε ότι η κόρη μας ήταν σε διάσταση. Όταν πήγε το παιδί σπίτι του, εκείνος δεν το ήθελε και η Τίνα το έφερε σ’ εμάς να το φροντίζουμε. Εμείς το μεγαλώσαμε»

Οι γονείς της Χριστίνας έπνιγαν επί χρόνια τον πόνο τους. Μέσω του «Τούνελ» απηύθυναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή ακόμα και στην ίδια αν ζει, να επικοινωνήσει μαζί τους.

«Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της κόρης μου το παιδί της ήταν στο σχολείο. Το έφερα σπίτι μας και το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν ούτε δέκα χρόνων όταν χάθηκε η μητέρα του. Με ανησυχεί γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Ποια μάνα δεν ενδιαφέρεται για το παιδί της;», αναρωτιόταν με απόγνωση η τραγική μάνα και γιαγιά.

Το βίντεο με τη φιγούρα της τραγικής μάνας και του πατέρα, που χάθηκε η κόρη τους

Αγγελική Νικολούλη: Το «Φως στο Τούνελ» πραγματοποίησε έρευνα στην Καλλιθέα

Η εκπομπή έκανε έρευνα στην Καλλιθέα. Εκεί έμενε η μητέρα πριν χαθεί. Ρώτησαν γείτονες, καταστηματάρχες, παλιούς και νέους διαχειριστές της πολυκατοικίας, προσπαθώντας να αποσπάσουν στοιχεία. Πολλοί προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν στην έρευνα με όποιο τρόπο μπορούν. Δεν την ήξεραν, αν και σε κάποιους κάτι θύμιζε.

Related posts

Πέθανε ο Αθανάσιος Κονταξής

Θρήνος για γνωστό δικηγόρο που πέθανε ξαφνικά στα 52 του

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα από το παλάτι: Δυστυχώς, ανακοινώθηκε πριν λίγο, τραγικό περιστατικό