Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε η food blogger Στεφανία Τζαφέρη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της

by Τόνια Τζαφέρη

Μετά το κύμα συμπαράστασης ήρθαν τα κακόβουλα σχόλια

Η γυναίκα, που ζει στην Κρήτη, βρήκε το θάρρος, να δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη. Είναι παραμορφωμένη, με πρησμένα, μελανιασμένα μάτια, και μώλωπες στο πρόσωπο.

Ακολούθησε κύμα συμπαράστασης στο Twitter με χρήστες να την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να πάει στις αρμόδιες Αρχές.

Λίγες ώρες μετά, η food blogger, μετά τα μηνύματα στήριξης που δέχθηκε, βρήκε το κουράγιο και πήγε στην Αστυνομία, αναφέροντας όσα συνέβησαν.

“Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον” έγραψε στο Twitter.

Ανάμεσα στα μηνύματα συμπαράστασης που δέχθηκε στα social media για την κακοποίηση που υπέστη από τον σύντροφό της, υπήρχε και ένα αισχρό. Η Στεφανία Τζαφέρη το δημοσιοποίησε σχολιάζοντας  “Ό,τι να ναι ο κόσμος”. Το μήνυμα που της έστειλε χρήστης  Instagram έγραφε μεταξύ άλλων:

Το μήνυμα που έλαβε μετά τον ξυλοδαρμό της

“Ήσουν εναντίον της Χ.Α.; Εσύ που δεν είσαι τίποτα στην ουσία. Τώρα που έφαγες τη βούρτσα από τον αντιφα φλώρο σου, σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;”.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo