Το έδειξαν κατά λάθος: Τι έγραφε το χαρτί που συντάραξε τη Νικολούλη για τα Γλυκά Νερά

Αγγελική Νικολούλη: Το πλάνο της εκπομπής που έχει να μας πει πολλά για τα Γλυκά Νερά

Αγγελική Νικολούλη: Καταιγιστικές είναι για μια ακόμη φορά οι εξελίξει στην υπόθεση της Κάρολαιν. Αποκαλύπτεται πως ο πιλότος είχε εφαρμογή για να την παρακολουθεί όπου και αν βρίσκεται. Ενώ η ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη και η εκπομπή ενισχύουν ακόμη περισσότερο στην έρευνα.

Με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το έκτακτο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής. Το οποίο ασχολήθηκε με τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, στο πλατό έφτασε μία πληροφορία που τάραξε πολύ την Αγγελική Νικολούλη. Η οποία όμως αρνήθηκε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τι ακριβώς της μετέφεραν οι συνεργάτες της για την εξέλιξη που αφορά στη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν.

Έχοντας πρώτα λάβει ένα τηλεφώνημα που ήταν φανερό πως τάραξε πολύ τη δημοσιογράφο. Και το οποίο φέρεται να σχετιζόταν με την προσωπική ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αλλά και την πιθανή εμπλοκή μιας μαύρης BMW στη δολοφονία της Κάρολαϊν. Η Αγγελική πήρε στα χέρια της ένα χαρτί που σχετιζόταν με το εν λόγω τηλεφώνημα και την αναστάτωσε ακόμα περισσότερο.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Τι έγραφε το χαρτί;

Αν και ποτέ δεν ειπώθηκε κάτι στον αέρα, ο κάμερα μαν έκανε το λάθος και έδειξε σχετικό πλάvο, στο οποίο παρότι γράμματα δεν φαίνονται καθαρά με την πρώτη ματιά, εν τέλει κατάφεραν να διαβαστούν.

«Εικάζει μήπως η Κάρολαϊν τον απείλησε για κάτι που ήξερε για τον ίδιο ή τις δουλειές του;», έγραφε το χαρτί, με όσα σχολιάστηκαν να αφορούν σε παρασκήνιο που αναμένεται να σοκάρει ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη.

Related posts

Τέρμα ό,τι ξέρατε: Ψάρεμα μόνο με… άδεια από εδώ και πέρα – Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες

Απανωτά τα σοκ: Νεκρός και ο Χρήστος Σταυρόπουλος, λίγες ώρες μετά τον Στάθη – Διπλός θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ασύλληπτη τραγωδία: 37χρονος πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει ηλικιωμένο