Το έμαθε όλη η Αλόννησος: Η οριστική απόφαση του πατέρα της Καρολάιν, οι 500.000 και οι τίτλοι τέλους

Καρολάιν: Ο πατέρας της βάζει πωλητήριο στο σπίτι στην Αλόννησο

Εδώ και καιρό η μητέρα της Κάρολαιν μαζί με τη μικρή Λυδία βρίσκονται στη Μανίλα στις Φιλιππίνες. Είναι οριστικό πως η μικρή Λυδία θα μείνει μόνιμα στις Φιλιππίνες και θα μεγαλώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Έτσι η κόρη της Κάρολάιν δεν θα έχει τίποτα να θυμίζει την βάναυση δολοφονία της μητέρας της.

Και γιαυτό το λόγο και οι γονείς του Μπάμπη διαφωνούν με αυτήν την απόφαση και είχαν δοκιμάσει και δια της δικαστικής οδού να διεκδικήσουν και την επιμέλεια.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με πληροφορίες και ο πατέρας της Καρολάιν ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη μητέρα και την εγγονή του και φεύγει από την Αλόννησο βάζοντας πωλητήριο στο σπίτι.

Το πωλητήριο αντί 500.000 ευρώ στο πατρικό της Καρολάιν

Όπως αναφέρει και η εκπομπή το “Πρωινό” στον ΑΝΤ1 το πατρικό της Καρολάιν στην Αλλόνησο πωλείται μπήκε πωλητήριο αντί 500.000 ευρώ.

Ενώ από τη στιγμή που κέρδισαν την κηδεμονία της μικρής Λυδίας αποφάσισαν να απομακρυνθούν ώστε το παιδί να μεγαλώσει με ηρεμία, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς ξεκαθάρισε ότι θα αλλάξει και το επίθετο της μικρής. Και δεν θέλουν η μικρή να έχει καμία σχέση με τον δολοφόνο της μητέρας της.

“Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει”, είχε πει.

Στις Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού βλέπουμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του, την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και δίπλα την κούνια που κοιμόταν η μικρή Λυδία, όταν επισκεπτόντουσαν οικογενειακώς το νησί.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα