Το μεγαλύτερο ξέσπασμα με φωνές και βρισιές εναντίον της κυβέρνησης που είδαμε μέχρι σήμερα σε live μετάδοση

by Τόνια Τζαφέρη

Ζωντανές συνδέσεις: Νέες ύβρεις και ξεσπάσματα πολιτών στα κανάλια

Ζωντανές συνδέσεις: Δραματική είναι η κατάσταση στις περιοχές που έρχονται αντιμέτωπες με τα πύρινα μέτωπα. Παρότι ο καθένας βοηθά όπως μπορεί, δεν είναι αρκετό και ειδικά από την κυβέρνηση, περιμένουν πολλά περισσότερα οι πυρόπληκτοι κάτοικοι.

Ζωντανές συνδέσεις: Νέες ύβρεις και ξεσπάσματα πολιτών στα κανάλια

Σε τέτοιες συνθήκες, λογικές και επόμενες είναι οι αγανακτισμένες και άκρως οργισμένες αντιδράσεις των πολιτών. Οι οποίοι μόλις δουν κανάλι, ή κάμερα σπεύδουν να μεταδώσουν το δικό τους μήνυμα προς το ευρύ κοινό. Μόνο που τις περισσότερες φορές, δεν πρόκειται για μήνυμα.

Πιο αναλυτικά συνεχίζεται η οργή και αγανάκτηση κατά της κυβέρνησης μαζί με τις ύβρεις που εκτοξεύονται σε ανύποπτο χρόνο στον «αέρα».

Γυναίκα έκανε λόγο για «που@@α κυβέρνηση», ενώ μια άλλη με δάκρυα στα μάτια, όπως θα δείτε στο απόσπασμα που πάρθηκε, μίλησε για «ντροπή και αίσχος». «Νιώσαμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε και ξεκινήσαμε να μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης, εστιάσαμε σε είδη φαρμακείου», δήλωσε η εθελόντρια Βασιλική Παλιβού.

Ο Νεκτάριος Μαρτίνος βοήθησε στην κατάσβεση και την παροχή βοήθειας στις περιοχές των Θρακομακεδόνων και Βαρυμπόμπης. Μάλιστα, πρόσφερε στέγη σε δύο πυρόπληκτες οικογένειες.

«Προτιμώ να μην έχω να φάω, παρά να αφήσω έτσι την κατάσταση. Θα πάω εκεί και θα βοηθήσω, θα μείνω εκεί ακόμα και όταν σβήσουν οι φωτιές. Δεν έχουν ούτε γάζες, θα δώσω χρήματα από την τσέπη μου και θα τους τα πάω», είπε με τη φωνή του να λυγίζει.

Δηλώσεις ζωντανών συνδέσεων

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα