Το νοσοκομείο Γεννηματάς διαψεύδει την Παγώνη: Ούτε ράντζα, ούτε αύξηση εισαγωγών

by Τόνια Τζαφέρη

Mε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς διαψεύδει την Παγώνη

Ιδιαίτερα ανησυχητική ήταν η Ματίνα Παγώνη αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: ” Να προστατεύσουμε τις οικογένειες μας, μη βρεθούμε σε κανένα ράντζο”

Πιο αναλυτικά η κα Παγώνη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (08/11/2021) στον ΣΚΑΙ είπε: «Είχαμε μια νύχτα πάρα πολύ δύσκολη, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Πήραμε ράντζα δανεικά από τη Σωτηρία». Προέβλεψε μάλιστα ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν κι άλλο γιατί «από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας, πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα».

Το νοσοκομείο Γεννηματάς διαψεύδει την Παγώνη: Ούτε ράντζα, ούτε αύξηση εισαγωγών

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Γεννηματάς για την Ματίνα Παγώνη

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν