Το «συγγνώμη» του Πέτρου Φιλιππίδη σε μία και μοναδική γυναίκα

Το «συγγνώμη» του Πέτρου Φιλιππίδη σε μία και μοναδική γυναίκα

Πέτρος Φιλιππίδης: Από μία και μοναδική γυναίκα ζητά συγχώρεση

Πέτρος Φιλιππίδης: Προφυλακισμένος είναι ο ηθοποιός που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Τελευταία εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεσή του είναι το «όχι» των δικαστών στο αίτημα του για αποφυλάκιση από τις φυλακές της Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αρνήθηκε το αίτημα που έκανε για να αποφυλακιστεί με «βραχιολάκι».

Ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού έχει δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται από τις τρεις γυναίκες συναδέλφους του. Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στην ανακρίτρια. Ο ηθοποιός αρνήθηκε το βιασμό της κόρης συνεργάτιδός του, αλλά τις απόπειρες βιασμών.

Το «συγγνώμη» του Πέτρου Φιλιππίδη σε μία και μοναδική γυναίκα

Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη

«Δεν στέκει ούτε στην κοινή λογική να έχω προσπαθήσει να έρθω σε συνουσία μαζί της και εκ των υστέρων να έρχεται στο θέατρο για να με συναντήσει δήθεν για να μιλήσουμε για δουλειά. Ουδέποτε είχα καμαρίνι δικό μου, καθότι ήμουν σκηνοθέτης και δεν έπαιζα ως ηθοποιός στην παράσταση. Τα πράγματά μου τα άφηνα στο γραφείο του επιστάτη του θεάτρου. Αυτός κλείδωνε και ξεκλείδωνε το γραφείο του όταν τα χρειαζόμουν», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κατηγορούμενος αναφέρεται ακολούθως σε ένα ακόμη περιστατικό που, κατά τον ίδιο, καταδεικνύει «την εμμονική, σχεδόν αρρωστημένη συμπεριφορά της καταγγέλλουσας». Οι δυο τους βρέθηκαν σε βάπτιση. Εκείνος καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης απέφευγε, όπως λέει, κάθε επαφή μαζί της.

«Αυτό έγινε αφορμή, όπως έμαθα καιρό αργότερα, για να παραμένει η καταγγέλλουσα στις τουαλέτες του χώρου και να κλαίει για αρκετή ώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ τον αγαπώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, κι εκείνος ούτε μου μιλάει”», είπε στην ανακρίτρια. Και πρόσθεσε: «Εκμεταλλεύτηκαν την έντονη ερωτική ζωή και τη δημοφιλία μου. Αν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, θα ζητήσω από τη γυναίκα μου», είπε όπως αναφέρει δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα».

Προτεινόμενα