Το τερμάτισε ο Φουρθιώτης: «Έχω ηχητικό ντοκουμέντο: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν»

by Τόνια Τζαφέρη

O παρουσιαστής βγήκε από την φυλακή και προσπαθεί να φέρει τα πάνω κάτω

Όλα δείχνουν πως ο Μένιος Φουρθιώτης, εφόσον πέρασε αρκετό κιαρό στην φυλακή, είπε να επιστρέψει δριμύτερος και να κάνει τα πάντα προκειμένου να τραβήξει και πάλι όλο το ενδιαφέρον και την προσοχή πάνω του.

Μέσα από ισχυρισμούς του, ο Φουρθιώτης υποστηρίζει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκβιάστηκε να ομολογήσει έναν φόνο που δεν έκανε, και μάλιστα φοβάται τόσο που δεν λέει την αλήθεια σε κανέναν, παρά ίσως μόνο στον ίδιο τον Φουρθιώτη με τον οποίον ήταν στην ίδια πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Το τερμάτισε ο Φουρθιώτης: «Έχω ηχητικό ντοκουμέντο: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν»

Ο Φουρθιώτης δεν διστάζει να «αθωώσει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Προσπαθώντας να παρουσιάσει μία θεωρία συνωμοσίας όπου μπλέκονται και άλλα εγκλήματα στην περιοχή, που σύμφωνα με τις Αρχές που ερεύνησαν την υπόθεση, δεν συνδέονται σε τίποτα με τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, ο Φουρθιώτης δεν διστάζει να «αθωώσει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που για 37 ημέρες προσποιούνταν τον τεθλιμένο σύζυγο.

Και αυτό στο προηγούμενο τεύχος της εφημερίδας του καθώς για ακόμα μία φορά… επανέρχεται αναφερόμενος στη δολοφονία της Καρολάιν. Συγκεκριμένα προανήγγειλε ότι την Κυριακή 14/11 θα αποκαλύψει στοιχεία αφού έχει ηχητικό ντοκουμέντο! «Αυτή την Κυριακή 14/11 στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ αποκαλύπτουμε με στοιχεία και ηχητικό ντοκουμέντο το ονοματεπώνυμο άνθρωπο που εκβίασε τον Μπαμπη Αναγνωστοπουλο να ομολογήσει ένα έγκλημα που διέπραξε και αποκαλύπτουμε με και το ονοματεπώνυμο που είναι ο πραγματικός δολοφόνος και ονόματα ηχητικά και αποδείξεις αυτήν την Κυριακή 14/11 στα περίπτερα όλης της χώρας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν